Ralli 17.08.2018

Hellström sarjakärjestä voitto mielessä Kiteen osakilpailuun

Markus Hellström. Kuva: Juuso Kuhanen

F-rallisarja on edennyt jo toiseksi viimeiseen eli neljänteen osakilpailuunsa. Hellströmin kausi sarjassa on sujunut suunnitelmien mukaan ja Kiteelle hän starttaa sarjan nuottiluokan johdosta.

Rallin reitti kulkee ihan itärajan tuntumassa tarjoten maastoltaan hyvin luonnerikkaan ja kilpailijoita miellyttävän kokonaisuuden. Perjantaina nuotituksen jälkeen Markus odottaa innokkaana lauantain rallia.

– Vetomiehen jälkeen on ollut hommia auton takapään korjaamisessa, kun se osui johtopaikalta Päijälässä kiveen. Keskeytyksen tuomaa pettymystä olen ehtinyt analysoimaan tallilla ihan riittävästi ja nyt on taas uutta puhtia F-rallisarjaan. Kiteen luonteikas reitti miellyttää minua ja on upea päästä piiskaamaan kesällä tehokkaammaksi saamaani Volvoa. Tavoite on lauantaina lähteä takaisin Saloon sarjan kärkipaikalta, joten voitosta lähdemme ajamaan tälläkin kertaa, virnistää Markus ennen kilpailua.

Kiteella ajetaan kaikkiaan kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 85 km ja reitti kokonaisuudessaan on 258 km. Kilpailun lahtö on lauantaina klo 11:01 ja maaliin saavutaan puoli kuuden aikaan, jolloin selviää kenen päivä on sujunut parhaiten.

Teksti: Tero Nättiaho

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli