Ralli 10.06.2019

Hellström-Järvi luokkansa viidensiä Toivakassa

Markus Hellström ja Tapio Järvi pitivät kilpailureitistä. Kuva: Juuso Kuhanen.

F-rallisarjan kolmas osakilpailu ajettiin viime lauantaina Keski-Suomen upeilla ralliteillä. Autokunta Markus Hellström – Tapio Järvi nautti täysin siemauksin ajamisesta.

Sarjan kärjessä taso on joka vuosi tasainen ja kova, mikä tekee siitä erittäin katsojaystävällisen ja suositun. Tällä kertaa rallissa oli mukana myös kuuluisa Ruuhimäen hyppysuora, joka nosti adrenaliinit huippuunsa autojen sisällä sekä katsomossa heti kilpailun alussa. Markus Hellström nautti Volvon hyppyyttämisestä hellekelillä, mikä toi hymyn huulille koko päiväksi.

– Oli mukava ralli ja onnekas olo, kun pääsee vuosi toisen perään kaahaamaan näillä kuuluisilla ja vaativilla teillä. Olisimme Tapion kanssa toivoneet toki vähän parempaa tulosta, vaikka oma ajo sujuikin mukavasti. Ennen syksyn koitoksia meillä on kuitenkin edessä vielä lisää töitä kilpailukyvyn parantamiseksi, summasi Hellström lauantaina, jolloin autokunta ajoi 2WD nuotti -luokan viidenneksi.

Kaksikon kausi jatkuu elokuun alussa, kun he osallistuvat Suomen MM-rallin yhteydessä ajettavaan, näyttävään 2-vetomies-kilpailuun. Viime vuonna Hellströmin ja Järven taival päättyi johtoasemasta, joten tänä vuonna tavoite on taas korkealla.

Miehet ovat aina nauttineet MM-rallin tunnelmasta ja mahdollisuudesta saada ajaa suurelle yleisölle. Sininen Volvo onkin ollut monien huulilla reitin varrella, kun kauniisti viimeisteltyä autoa on käskytetty vauhdikkaasti ja näyttävästi.

Alla Toivakassa ajetun asfaltti-ek:n in-car-video, jossa Hellströmillä on täpärä maaliintulo. Hauskasti juuri asfalttipätkän aikaan saatiin kuuman päivän virkistänyt sadekuuro.

https://www.facebook.com/markus.hellstrom.37/videos/2725522844130117/

Teksti: Tero Nättiaho.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli