Ralli 07.06.2019

Hellström-Järvi jatkavat kilpailemista F-rallisarjan kolmannessa osakilpailussa

Kuva: TeeJii.net

F-rallisarjan kolmas osakilpailu ajetaan lauantaina helteisessä Keski-Suomessa. Markus Hellströmin ja Tapio Järven valmistautuminen alkoi pari viikkoa sitten jo Riihimäen SM-rallin yhteydessä, jolloin ajettiin erittäin sateisissa olosuhteissa.

Pari viikkoa sitten kaksikon tuloksena oli oman luokkansa kolmas sija, mutta kilpailun jälkeen Hellström ei ollut täysin tyytyväinen autoonsa.

—Riihimäellä meillä oli ongelmia pidon kanssa, joten olemme muuttaneet nyt säätöjä, ja testien perusteella tasapaino on mennyt oikeaan suuntaan. Toivakka on meille tärkeä kilpailu sarjan kannalta, joten tavoite on taistella tosissaan voitosta. Toivottavasti meille yleensä hyvin soveltuva kuuma olosuhde antaa pientä etua muihin nähden, Hellström pohdiskeli ennen perjantain nuotitusjaksoa.

Toivakan osakilpailu  sisältää kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 70 km ja kokonaisreitti on 205 km. Kilpailun alkuun kuljettajat pääsevät nauttimaan autojensa lento-ominaisuuksista, kun ralli avataan tarunhohtoisella Ruuhimäen EK:lla. Kilpailua voi seurata seuraavista lähteistä:

https://www.facebook.com/toivakkaralli/

http://ajaksi.fi/wp/

Teksti: Tero Nättiaho

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli