Ralli 24.05.2019

Hellström ja Järvi palaavat kilpailemaan viikonloppuna Riihimäen SM-rallin yhteydessä

Markus Hellström ja Tapio Järvi. Kuva: Markus Hellströmin tiedotus

Markus Hellströmin ja kartanlukija Tapio Järven kausi alkoi loistavasti F-rallisarjan ensimmäisen osakilpailun voitolla ja sarjajohdolla, joka sitten koki kolauksen Hellströmin loukattua olkapäänsä ennen toista Kuhmoisten osakilpailua. He joutuivat jättämään sen välistä, kun Volvo-kuskin käsi oli kantositeessä.

Onneksi nyt on ollut hyvää aikaa parantaa olkapää ja kesään he pääsevät hienosti mukaan ajamalla Riihimäen SM-rallin yhteydessä Suomi Cupin puolella.

Kesäkausi heillä tulee olemaan sopivan kiireinen, kun F-rallisarjaa on vielä kolme kilpailua jäljellä. Sarjan lisäksi sinistä Volvoa tullaan näkemään MM-rallin yhteydessä ajettavassa 2-vetomies kilpailussa sekä Salo-Turku SM-rallissa syksyllä.

– Oli henkisesti rankka paikka taukoilla kevättalvella rallista ja auton rakentelusta tuon olkapään takia, mutta onneksi se on nyt parantunut hyvin ja pääsemme taas kilpailemaan tosissaan. Riihimäen SM:n reitistä minulla ei ole kauheasti kokemusta, joten saamme hyvän kertauksen nuotin tekemiseen ennen seuraavaa F-rallisarjan kilpailua. Auto tuntuu todella hyvälle lukuisten testikilometrien jälkeen, Hellström iloitsee kisan aattona.

Riihimäen SM-ralli tarjoaa paljon nähtävää, kun SM-kuljettajien lisäksi kilpailua värittää F-ryhmän kuljettajat sekä Toyotan WRC-autoa käskyttävä Takamoto Katsuta ja debyytin Hyundain WRC:llä tekevä Jari Huttunen. Tulee varmasti mielenkiintoinen lauantai.

Teksti: Tero Nättiaho

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli