Ralli 28.02.2020

Hellström ja Järvi odottavaisina Jämsän JMK-ralliin

Markus Hellströmin autokunta suuntaa Jämsän teille F-Rallisarjan kuutospaikalta. Kuva: Juuso Kuhanen.

F-Rallisarjan toinen talviosakilpailu onnistutaan järjestämään pelosta huolimatta Jämsän seudulla nyt viikonloppuna, kun kelit juuri ja juuri mahdollistavat jo kerran siirretyn rallin. Markus Hellström odottaa Suomen MM-rallistakin tuttuja kilpailumaisemia.

Viiden EK:n reitti on jouduttu typistämään neljään. Hellström on kuitenkin erittäin kiitollinen järjestäjille, että näillä pääosin “Jyskälästäkin” tutuilla pätkillä päästään taistelemaan varmasti vauhdikas rallipäivä.

– Olen aina nauttinut ajaa näitä tämän alueen taatusti nopeita EK:ta on se sitten talvella tai kesällä. Erityisesti odotan osuutta Ouninpohjasta, jossa nuotilla on tunnetusti erityinen merkityksensä. Näillä näkymin Kangasniemen kaltaista lumipyryä ei ole odotettavissa, joten ajolinjoja voi luultavasti hakea oman nuotin mukaan. Olisi ollut toivottavaa, että teiden pinnoille olisi saatu jääpeite, koska soralla saa jännätä, miten nämä piikkipyörät kestävät, aprikoi Hellström lähtiessään kohti Jämsää.

Hellström ja hänen kartturinsa Tapio Järvi lähtevät parantamaan tilannettaan sarjassa kuudennelta sijalta mahdollistaakseen kesän kolmeen ralliin hyvät asemat. Kilpailu starttaa lauantaina Paunun koululta kello 11:01 ja maalissa ollaan noin kello 16:30. Volvo-kaksikon numero on 6 sarjatilanteen mukaisesti.

Teksti: Tero Nättiaho, tiedote.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli