Ralli 10.10.2018

Heikki Westerlund Urjalaan ilman paineita

Heikki Westerlund ei ole edellisen rallin jälkeen ajanut Opel Mantallaan metriäkään. Kuva: Eero Auvinen

Tämän kauden rallisarjojen Historic Rally Trophyn ja Historic nuottisarjan päättävä osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina Urjalan maisemissa. Heikki Westerlund suuntaa viikonloppuun “kurvaamaan ja harrastaamaan” ilman suurempia tavoitteita.

Kilpailuun ilmoittautui mukaan kaikkiaan 135 paria. Westerlundin lähtönumero yhdessä kartanlukija Hanna Valosen kanssa on sarjasääntöjen mukaisesti 57:s.

– Kuten viimeksi mainitsin, meillä ei ole sarjasijoituksen suhteen enää tavoitteita, mutta tosi mukava on lähteä vielä kurvaamaan ja harrastamaan, toteaa Westerlund.

– Mantalla en ole ajanut metriäkään Maxell-rallin jälkeen, mutta Mäkelän Kake on auton tsekannut läpi ja kisakunnossa sen pitäisi taas olla.

Kilpailun reittiin ennakkotutustuminen suoritetaan perjantaina klo 10.00-18.00 välisenä aikana. Kilpailu starttaa Lahma-Trans Oy:n alueelta klo 11.01. Rallissa ajetaan viisi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 60 kilometriä. Koko reitin pituus on noin 165 kilometriä. Kilpailun huoltotauko tapahtuu noin klo 13.00 alkaen ja maaliin päästään noin klo 15.30 alkaen. Sekä huoltotauko että maali sijaitsevat Nuutajärvellä.

Pistetilanne

Tulosseuranta

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli