Ralli 12.06.2017

Heikki Koski-Lammin tekniikkamurheet saivat jatkoa Kouvolassa

Heikki Koski-Lammilla oli tekniikkamurheita Kouvolan SM-rallissa. Kuva: Timo Pullikka

Heikki Koski-Lammin ja kartanlukija Kari Luoman alkukausi Rallin SM-sarjassa on ollut vaikea. Tunturiralli jäi väliin uuden auton valmistumisen ajankohdan vuoksi ja Mikkelissä neljännellä erikoiskokeella hajosi öljypohja. Nilsiästä tuli kuitenkin hieno onnistuminen, kun Koski-Lammi sijoittui SM4-luokan toiseksi ja myös uran ensimmäinen SM-tason pohja-aika oli tosi asia. Hankaluudet kuitenkin jatkuivat kesäkauden avauksessa Riihimäellä kytkimen hajottua toisella erikoiskokeella.

Treenikilometrit SM OK-Auto rallia varten jäivät ainoastaan Kouvolassa perjantaina ajettuun shakedowniin, jossa auto toimi moitteetta. Kuitenkin heti lauantain ensimmäisellä erikoiskokeella kytkin alkoi luistaa ja matkanteko päättyi lopulta toisen erikoiskokeen maalin jälkeen.

– Puoli pätkää auto pelasi ja sitten tiesin, että leikki tulee jäämään kesken, kertoi Koski-Lammi keskeytysilmoituksen jätettyään.

Katseet ja budjetin kerääminen ovat jo kuitenkin suunnattu kohti vuoden päätavoitetta, joka on Jyväskylän Neste-rallin yhteydessä ajettava Vetomies 2017 -kilpailu.

-Ennen Vetomiestä auto on tarkoitus käydä huolella läpi ja saada kunnolla treenikilometrejä alle, suunnittelee Koski-Lammi.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli