Ralli 02.02.2020

Heikki Koski-Lammin sarja vaihtuu vielä kerran

Heikki Koski-Lammi ja Jarno Ottman vauhdissa Sonkajärvellä. Kuva: Nuutti Kolehmainen

Uuden Printsport Junior Cup -rallisarjan innoittamana Heikki Koski-Lammi starttaa cupin avausosakilpailuun Mikkelissä helmikuun toisena viikonloppuna rallin SM-sarjan SM3-luokassa. Näin F-Rallisarjan kiertäminen jää tältä vuodelta väliin.

Koski-Lammi ja hänen kartturinsa Jarno Ottman kävivät kokeilemassa vauhtiaan Sonkajärvellä ajetussa harrasterallissa. Reissulle riitti tapahtumia – reilu puoli miljoonaa kilometriä uskollisesti palvellut nuottiauto väsähti matkalla Sonkajärvelle. Kiitos ralliystävien, matka jatkui laina-autolla ja nuotitus myös lainapelillä. Jo ensimmäisellä ek:llä alkoivat vetoakseliongelmat ja pari päätti keskeyttää lopulta kolmannen erikoiskokeen jälkeen.

Mikkelissä Koski-Lammin vierelle istuu niin ikään kokenut Kari Kallio. Hän on ollut tuttu näky muun muassa Jesse Turusen kartanlukijana rallin SM-sarjassa.

Koski-Lammilla sarjan vaihtoon vaikutti vahvasti Printsport Junior Cup -rallisarjan tarjoama hieno palkinto, kun voittajalla on mahdollisuus päästä R5-auton rattiin.

– Cup tarjoaa houkuttelevan palkinnon ja tällaista tilaisuutta on odotettu. Nyt pitää satsata tähän. Pitää ajaa järki päässä ja muistaa, ettei ole pakko voittaa, kunhan muut cupin kilpailijat ovat takana, tuumii Heikki Koski-Lammi uudesta rallisarjasta ja luokanvaihdoksestaan.

Koski-Lammin auton vetoakselivika on saatu jäljitettyä ja toivon mukaan puuttuva osa rikkoutuneen tilalle saadaan ajoissa. Tavoitteena on myös elvyttää nuottiauto kuntoon ennen Mikkeliä.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli