Ralli 20.05.2018

Heikki Koski-Lammin pistetili aukesi SM O.K. Autorallissa Kouvolassa

"Päivä oli juuri sellainen kuin pitkin", kuvaili Heikki Koski-Lammi. Kuva: Jari Nurminen

Citroen-kaksikko Heikki Koski-Lammi ja Kari Luoma toivat kotiin tuomisinaan Kouvolan SM-osakilpailusta yhdeksännen sijan. Samalla tiedossa on kauden avauspisteet ja ensimmäinen maalin päästy kilpailu. Erikoiskoeajatkin kohenivat nousujohteisesti.

Autossa ilmeni käyntihäiriötä siirtymäosuudella, mutta vika saatiin huollossa korjattua. Myös alustaa säädettiin huollossa ja takapään pito saatiin täten paremmaksi.

– Onnistunut ralli meiltä ja tyydyttävä tulos. Autoa on säädetty koko ajan paremmaksi ja citikka alkaa tuntua omalta. Nousujohteista ajoa ja loppua kohden alkoi onnistumaan, kertoo tyytyväinen Koski-Lammi Kouvolan vauhdikkaista sorateistä.

Seuraavaan SM-osakilpailuun Seinäjoen Pohjanmaa-ralliin Etelä-Pohjanmaan duo lähtee luottavaisin mielin. Alkukaudesta kovia kokenut itseluottamus alkaa palata sille tasolle, mille kuuluukin.

– Päivä oli juuri sellainen kuin pitikin. Aluksi varovaisemmin mörköä pois seljästä ja auton reagointia tunnustellen. Nuotti oli hyvän tuntuinen, emmekä nähneet juuri minkäänlaista korjattavaa. Voisi melkein sanoa, että malttamattomana odotan Pohjanmaa rallia, niin ikään varsin tyytyväinen Kari Luoma summaa.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Heikki Koski-Lammi Kouvolan soralle ilman paineita

Heikki Koski-Lammin SM-sarja jatkui keskeytyksellä Mikkelissä

Heikki Koski-Lammi Mikkeliin uusin eväin

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli