Ralli 31.07.2017

Heikki Koski-Lammille pettymys Vetomiehessä

Heikki Koski-Lammi ja Kari Luoma Päijälän EK:lla. Kuva: Tuomas Töyry

Heikki Koski-Lammi ja Kari Luoma lähtivät Jyväskylässä ajettuun Vetomies-kilpailuun tavoitteenaan kympin joukkoon ajaminen. Tuo tavoite oli selkeästi jo heidän hyppysissään, mutta jäi kuitenkin saavuttamatta päivän viimeisellä Päijälän toisella erikoiskokeella vetonivelen hajottua hypyn alastulossa.

Kilpailu alkoi perjantai-illalla ajetulla Harjun erikoiskokeella ja yötauolle kaksikko saapui sijalla 14, 6,2 sekuntia pohjia ajanutta Esa Ruotsalaista perässä. Lauantaina alkoi hienosti Pihlajakoski 1:n viidenneksi nopeimmalla kellotuksella ja parivaljakko nousi yleiskilpailussa kuudennelle sijalle.

Seuraava erikoiskoe, Päijälä 1, nosti Koski-Lammin ja Luoma osakkeita entisestään, kun heille kirjattiin kolmanneksi nopein aika. Ouninpohjassa osuma hidastepaaliin vei kuitenkin aikaa ja siellä tuli takkiin 20 sekuntia. Pihlajakoski 2:lla aika riitti viidenneksi ja yleiskilpailussa he olivat kuudennella sijalla. Kaikki kuitenkin musteni viimeisellä Päijälä 2 -erikoiskokeella.

– Kaiken kaikkiaan kilpailu sujui yli odotusten. Kaksi ensimmäistä erikoiskoetta meni ihan ok, Ouninpohjassa osuma paaliin ja siinä meni sekunteja hukkaan. Auto pelasi hienosti koko kilpailun. Viimeiselle pätkälle lähdimme tosissamme ajamaan kiinni kolmatta sijaa, johon oli matkaa yhdeksän sekuntia, mutta puolivälin paikkeilla heittävän oikean alastulossa vetoakseli katkesi ja se oli sitten siinä. Muuten kilpailu sujui mahtavasti ja omaan vauhtiini olen enemmän kuin tyytyväinen, kokoaa Koski-Lammi kilpailun tuntemuksiaan.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli