Cross Country 09.10.2016

Harri Yli-Villamo voittoon Sotkan Cross Countryssa

Kuvassa Harri Yli-Villamo vasemmalla. Kuva Päivi Lahti-Kuusisto

Kauhajoen moottorikerho lauantaina ensimmäistä cross  country -kisaansa Sotkan vapaa-aikakeskuksen alueella. Hiukan vajaa sata kuljettajaa nautti monipuolisesta radasta.

– Hauskin reitti koko kaudella, oli useamman kuljettajan kommentti kisan jälkeen.

Palaute oli enimmäkseen positiivista, mutta parannettavaakin toki on seuraavaan kertaan. Reitin asvalttiosuutta kritisoitiin jonkin verran ja järjestäjät ottavatkin kritiikin huomioon tulevaa varten. Myös reittimerkinnöissä on vielä parantamisen varaa. Kehuja sai koko kisa-alue, jossa on hyvät sosiaalitilat.

A-luokan kuljettajat todennäköisesti säästelivät itseään ja pyöriään viimeistä SM-osakilpailua varten, sillä heitä oli kisassa vain muutama. Voiton luokassa vei kauhajokinen, Turun seudn moottoriurheilijoita edustava Harri Yli-Villamo.

B-luokan voiton vei Jämsän seudun moottorikerhon Arttu Hellman. U20-luokan voiton otti nimiinsä Eetu Puhakainen Hämeenlinnan moottorikerhosta.

Kypsemmissä ikäluokissa E-P:n maastomotokerhon Tero Manninen voitti nelikymppisten luokan ja viisikymppisissä paras oli Ilkka Savolainen Salpausselän moottorikerhosta. Kisan suurin luokka, harraste kokosi 50 kuljettajaa, joista Eerik Heiska Kangasalan moottorikerhosta vei voiton.

Tulokset:
tulokset-harraste-naiset-nuoret tulokset-harraste1 tulokset-b-u20 tulokset-a-40-501

 

Teksti: Päivi Lahti-Kuusisto

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country