Motocross 25.02.2020

Haavisto siirtää MM-avauksensa Valkenswaardiin

Jere Haavisto suuntaa toiseen kauteensa MM-tasolla. Kuva: Jere Haaviston tiedotus

JK Yamaha -tiimin Jere Haavisto jättää motocrossin MM-sarjan avausosakilpailun väliin Englannin Matterley Basinin radalla tulevana viikonloppuna. Dynaset-urheilija on päässyt harjoittelemaan vasta reilun kuukauden ajan ajamista viime kesän loukkaantumisen jäljiltä ja päätti yhdessä tiiminsä kanssa, että jättää avausosakilpailun välistä ja saa näin viikon lisää harjoitusaikaa.

– Harjoitukset ovat varsinkin viime päivinä alkaneet sujua hyvin, mutta vasta helmikuun 14. päivä polvileikkauksesta tuli kuusi kuukautta kuluneeksi, joten tästä edetään rauhassa kohti kesää. Koin järkevämmäksi harjoitella vielä ensi viikonlopun ja aloittaa Valkenswaardista MM-kausi. Sinne en myöskään aseta itselleni sen kummempia tavoitteita kuin pysyä terveenä ja tehdä järkevä suoritus, Haavisto kertoi.

Tarkoitukseni oli keskiviikkona lähteä Belgiaan harjoittelemaan Valkenswaardin kilpailua silmällä pitäen, mutta siellä on tällä hetkellä ratoja kiinni kovien sateiden vuoksi eikä sääennuste paljon parempaa lupaa. Nyt harjoittelen täällä Italiassa ja seuraan tilannetta, että jos siinä tapahtuu parannusta, niin suuntaan sinne (Belgiaan) harjoittelemaan, Haavisto kertoi harjoitussuunnitelmastaan.

Jere Haavisto avasi kilpailukautensa Italian kansainvälisen mestaruussarjan päätösosakilpailussa parisen viikkoa sitten Mantovassa. Kuva: Marko Vihriä

Teksti: Jere Haaviston tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross