Motocross 09.04.2017

Haavisto neljästoista Hollannin Harfsenissa

Jere Haavisto. Kuva: Dina Damiens

137 KTM Motorsport tiimin Jere Haavisto ajoi tänään sunnuntaina Hollannin mestaruussarjan toisen osakilpailun Harfsenissa, jossa sijoittui neljänneksitoista.

Aamun aika-ajossa Haavisto oli kovassa seurassa 11:s. Ensimmäisessä erässä KTM-kuljettaja onnistui hyvin lähdössä ollen aivan kärkiporukassa, kunnes yritti ohitusta edellä ajavasta kuljettajasta ja kaatui. Tilanteessa takaa tullut kilpailija vielä juuttui Haaviston pyörään ja nuorukainen lähti porukan perään yli 30 sekunnin takaa-ajo-asemasta. Ruutulipulle hän ehti nousemaan sijalle 23.

Toisessa erässä DYNASET-urheilija ei onnistunut ensimmäisen erän tapaan lähdössä ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 16. Haavisto paukutti kuitenkin tasaisia kierroksia läpi erän ja nosti itsensä sijalle 11.

– Oon aika pettynyt omaan suoritukseen tänään. Rata oli uusi mulle ja tuntui jotenkin aika hankalalta. Omaa ajoa en saanut myöskään kulkemaan niin kuin haluaisin ja varsinkin toinen erä näytti tuloksissa paremmalta miltä radalla tuntui. Nyt lähdetään kuitenkin hyvillä mielillä valmistautumaan EM-sarjan avausosakilpailuun, joka ajetaan ensi viikonloppuna, Haavisto kertoi päivän jälkeen.

EMX250-luokan EM-sarja alkaa ensi viikonloppuna Italian Arco Di Trentossa.

Teksti: Jere Haaviston Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross