MK-Enduro 27.02.2016

Haapamäki voittoon moottorikelkkaenduron SM-sarjan avauksessa Ilomantsissa

Moottorikelkkaenduron SM-sarjan avauskilpailu kaasuteltiin tänään Ilomantsissa. Kilpailuun oli ilmoittautunut yli 150 kuljettajaa. Kilpailussa ajettiin kolme erikoiskoetta, matkaa kertyi yhteensä 110km.

SM-Pro-luokassa nopein kuljettaja oli Kauhajoen, TeamLoukko.Comia edustava Juha Haapamäki. Haapamäki ratkaisi voiton itselleen päivän viimeisellä ja pisimmällä erikoiskokeella ajaen lähes 30 sekuntia nopeammin kuin toiseksi yltänyt Tero Lokka Rovaniemeltä. Kisan kolmanneksi kaasutteli Jesse Hottinen Siilinjärveltä ennen Kouheron kelkkailijoiden Henri Marttista. Haapamäen yhteisaika oli 1h 17min 49s, josta Lokka jäi 22 sekuntia ja Hottinen 33 sekuntia, joten voittotaistelu oli todella tasaista.

– Ajoin kaksi ensimmäistä erikoiskoetta varmasti ja viimeisellä päätin iskeä, taktiikka toimi erittäin hyvin. Lynx 600Rs -kelkka pelasi hienosti ja luottoa ajamiseen löytyi. SM-sarjassa ajetaan tällä kaudella yhteensä viisi osakilpailua. Tämä oli täydellinen kauden avaus, Haapamäki kertoi kisan jälkeen.

Voittaja lähetti samalla kiitokset uudelle teamille, kaikille tukijoilleen ja huoltomiehilleen.

Kisan tulokset: http://www.timehoiska.com/tulokset/2016_ilomantsi_tulokset.htm

Teksi Juji Loukko
Kuva jt.kuvat.fi

Uusimmat

Lisää aiheesta

MK-Enduro