MK-Enduro 23.02.2017

Haapamäki jatkaa Lynxillä Loukon tallissa – Tavoitteena Giantin voitto

Juha Haapamäki. Kuva: TeamLoukko.com

Moottorikelkka-Enduron hallitseva Suomenmestari Juha Haapamäki on tehnyt jatkosopimuksen TeamLoukko.Comin kanssa. Haapamäen tavoitteena on uusia enduron Suomenmestaruus. Yksittäisistä kisoista tärkein tavoite on voittaa Kemijärven jättiläinen eli Giant-kilpailu, joka ajetaan 1.4. Kemijärvellä.

Vaikka sopimus TeamLoukko.comin ja Juha Haapamäen välillä syntyi vasta juuri ennen kisakauden alkua, on mies pitänyt itsensä hyvässä kunnossa. Myös ajoharjoittelukilometrejä on takana viimevuotisella kisapelillä.

– Onneksi pääsimme Juhan kanssa sopimukseen ja saamme Teamille sekä sen tukijoille runsaasti lisää näkyvyyttä myös endurokisakentillä, totesi tyytyväinen Juji Loukko.

Haapamäen kalustona on uusi Lynx RS600 -moottorikelkka endurosäädöillä. Kuljettajan varustuksesta vastaa Duell, Scott ja Airoh.

Tuleva viikonloppu tulee olemaan TeamLoukko.com:lle todellinen superviikonloppu, sillä Haapamäen osallistuessa endurokilpailuun, Viktor Herten, Mikko Osmo ja Juuso Loukko kisaavat Bodenissa Ruotsissa perjantaina. Kolmikko saapuu lauantaiksi Oulussa järjestettävään kaksipäiväiseen Stadion Snowcross -kilpailuun, jossa myös Olli Koskela nähdään sunnuntaina viivalla harrasteluokan crosseissa Ski-Doo 600 Rs -kelkalla.

Teksti: TeamLoukko.com Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

MK-Enduro