Speedway 28.06.2017

Haapajärvi isännöi speedwayn nuorten U21 SM-finaalia sekä flat trackin Suomen Cupia heinäkuussa

Jooa Partanen. Kuva: Matias Hirsimäki

Speedwayn nuorten SM-finaali ajetaan Haapajärvellä heinäkuun 15. päivä. Mestaruustaisteluun ilmoittautui alun perin kahdeksan kuljettajaa, joten lajiryhmän päätöksellä ilmoittautuminen jätettiin auki, jotta mukaan saataisiin mahdollisimman paljon kuljettajia. Kesäkuun aikana innokkaita kuljettajia on ilmoittautunut lisää, ja tällä hetkellä mukana on kymmenen kuljettajaa.

Ilmoittautumistilanne 28.6. on seuraavanlainen: Henri Ahlbom SeMK, Niklas Säyriö VRT, Niilo Vuolas HjMK, Antti Vuolas HjMK, Timi Salonen HyMK, Otto Ruohola PirMM, Toni Hyyryläinen HyMK, Jooa Partanen PMK, Arttu Pentinmäki SeMK ja Allan Angelstok EE.

Samana päivänä ajetaan Haapajärvellä myös flat trackin Suomen Cupin kilpailu. Kyseessä on tuoreen lajin ensiesiintyminen Kauniskankaan radalla. Molempien kilpailujen varapäivä on sunnuntai 16.7. ja ilmoittautuminen edelleen avoinna. Flat trackin ilmoittautuminen päättyy 2. heinäkuuta ja yhteystiedot löytyvät Moottoriliiton internet-sivujen kilpailukalenterissa olevasta lisämääräyksestä.

Teksti: Ratalajiryhmä/SML

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway