Rallisprint 04.05.2016

Future Cup rallisprint osakilpailu 7-8.5. Karkkilan Teollisuuskylässä

Future Cup rallisprint asfalttisarjan ensimmäinen osa kilpailu Karkkilassa ajetaan upeassa kesäsäässä, ainakin jos  ennustuksiin on uskominen.

“Toukokuun ensimmäinen viikko on kesäinen, sää lämpenee vähitellen viikonloppua kohden “.

Järjestelyt ovat loppusuoralla ja kisaviikon lopuksi ” tilattu ” keli alkoi jo nyt. Poutaa ja aurinkoa toivottiin ja sitä saatiin, toteaa Kilpailun juhtaja Petri Anttila. Odotamme jälleen upeaa tapahtumaa viikonlopuksi. Radan rakennus on jo täydessä käynnissä ja alue valmistuu aikataulussa kilpailijoita ja yleisöä varten.

Kilpailuun ilmoittautui lauantaille 137 kuljettajaa ja sunnuntaille 125 kuljettajaa. Varsin mukava määrä ottaen huomioon, että osa on jo ehtinyt tuhota kalustonsa kevään ensimmäisissä koitoksissa. Nähtävää on kuitenkin paljon ja ajokalustoa on laidasta laitaan. Rallisprint on lajina nopea tempoinen ja parhailla katselupaikoilla on koko ajan nähtävää.

Tämän vuoden kisaan olemme saaneet myös katsomon jonne voi lunastaa liput paikan päältä. Äitienpäivän kunniaksi pääsevät naiset sunnuntaina ilmaiseksi alueelle, lisäksi nopeimmille jaetaan myös ruusuja.

Aurinkoisen sään saattelemana voimmekin toivottaa kaikki tervettulleiksi Karkkilaan viettämään rallisprint viikonloppua; päättää Anttila.

Ralli 1

Teksti Ismo Akkanen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint