Rata-ajo 22.08.2018

Formula Academy Finlandin seuraava kisakoitos Kemorassa

Formula Academy Finlandin kisakausi jatkuu Kemoran moottoriradalla tulevana viikonloppuna. Kuva: Tero Niemistö

Pidemmän kisatauon jälkeen on jälleen aika virittää autot sekä kuskit kisakuntoon ja kilpailla Kemoran moottoriradalla tulevana viikonloppuna 24.-25.8. Kemoran ratakisatapahtumassa formuloiden lisäksi tullaan näkemään kymmenittäin vikkeliä Legends-autoja.

Pistekärkeä tällä hetkellä pitävä Tuomas Haapalainen saa jälleen kisaan mukaan kovimman haastajansa, SMP Racingin väreissä kisaavan Michael Belovin, joka on vain kolmen pisteen päässä suomalaisnuoresta.

– Kemoran rata ei oo kovin tuttu mulle, joskus pari vuotta sitten ajanut muutaman kierroksen siellä koppiautolla. Totta kai tavoitteena viikonloppuna on voittaa lähdöt ja kasvattaa piste eroa Beloviin, kommentoi Haapalainen.

Kolmantena olevaan Ivan Beretsiin, niin ikään SMP Racingin väreissä kisaavaan, kärkikaksikolla on eroa turvalliset 26 pistettä. Heti Beretsin tuntumassa vain pisteen päässä on suomalaisnousija Jesse Salmenautio, joka on osoittanut vahvoja otteita Pohjois-Euroopan Formula 4 -sarjassa viime aikoina.

Suomen pohjoisimmalla moottoriradalla Kemorassa nähdään tänä viikonloppuna yhteensä yhdeksän kuskia, joista viisi suomalaista ja neljä venäläistä. Kuka pitää tällä kertaa nopeinta vauhtia ja saadaanko pistekärkeen muutoksia, se selviää lauantaina.

#2 PAVEL BULANTSEV
#12 JIMI HANNUS
#20 IVAN BERETS
#27 IVAN SHVETSOV
#32 TUOMAS HAAPALAINEN
#56 MARKUS LAITALA
#57 MICHAEL BELOV
#69 JESSE SALMENAUTIO
#83 MILJA KUKKONEN

Kisaviikonlopun aikataulu
24.8.
FP1 13:00
FP2 15:00
FP3 17:00 (extra)
25.8.
Q 10:20
R1 12:00
R2 14:30

Teksti: Formula Academy Finland Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo