Rallisprint 18.04.2016

Fixus-rallisprintissä mukana Suomen parhaimpia kuljettajia – Nummelassa kilpaillaan vauhdikkaalla asfalttiradalla lauantaina

Vihdin Urheiluautoilijoiden Markku Jääskeläinen on ollut mukana suunnittelemassa Veikkoinkorven kilpailurataa. Kolminkertainen rallisprintin SM-mitalisti Jääskeläinen ajaa Toyota Starletillaan lauantaina Veikkoinkorvessa 0-autona.

Vihdin Urheiluautoilijoiden järjestämään Fixus -rallisprinttiin on ilmoittautunut yli 80 kilpailijaa. Ilmoittautuneiden joukossa on monia lajin huippunimiä. Nummelassa, Veikkoinkorven teollisuusalueelle suunnitellulla vauhdikkaalla asfalttiradalla nähdään muun muassa rallisprintin supermenestyjä Tomi Hallia. Hän on saavuttanut kaikkiaan kuusi Suomen mestaruutta vuosina 2004, 2005, 2006, 2007, 2010 ja 2011. Autona on ollut jokaisena vuotena Mitsubishi Lancer. Tällä kertaa Hallia ajaa BMW M3:lla.

Veikkoinkorvessa nähdään myös lajin Suomen mestari vuosimallia 2000, kun Jari ”Jaltsu” Lamminsivu taluttaa lähtöviivalle väkivahvan Mitsubishi Lancerin.

Fixus-rallisprintissä nähdään myös vuoden 2009 Suomen mestari Jukka Tenho. Hänkin kilpailee tehokkaalla nelivetoisella Mitsubishi Lancerilla.

Myös lajin kolminkertainen SM-mitalisti, Vihdin Urheiluautoilijoiden Markku Jääskeläinen nähdään Veikkoinkorvessa. Radan suunnitteluun osallistunut Jääskeläinen ei kuitenkaan kilpaile, vaan hän ajaa radalla Toyota Starletillaan etuautotehtävissä.

– Kilpailuun tuli kaikkiaan 84 ilmoittautumista. Veikkoinkorvessa nähdään paljon taitavia kuljettajia nopeilla autoillaan, kertoo kilpailunjohtaja Veikko Lehtonen.

Lauantaina kello 14 alkavaa kilpailua voi seurata Nummelassa myös radiosta. Kilpailun selostusta voi kuunnella taajuudelta 97,2 megahertziä.

Fixus-rallisprintin kilpailutoimisto sijaitsee Vihdin Autotalon tiloissa, osoite on Ratastie 2.

Kilpailuun hyväksyttyjen lista sekä online tulospalvelu löytyy Oopswaren sivuilta

Teksti: Eero Wihuri / Fixus-rallisprintin tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta