Pienoisautoilu 17.03.2016

FinTrack Tour IV Oulu 19.-20.3.2016

Kuva on vuoden 2013 EM-kisoista Laivakankaalta, jossa kisat pidetään tänä viikonloppuna.

Pienoisautojen sähkötouringluokkien mestaruussarja FinTrack Tour rantautuu Ouluun, tarkemmin sanottuna Jäälin Laivakankaan koululle tulevana viikonloppuna.

Osakilpailu on sarjan neljäs ja samalla sisäkauden viimeinen. TSS-10 eli vakioluokka sekä TSM-10 SM-luokka jatkuvat toukokuussa Kouvolassa, mutta TSP-10 eli ns. Prostock-luokan FTT-kausi päättyy nyt viikonloppuna.

Kun sarjoista on ajettu kolme osakilpailua, TSS-10 luokassa kärkipaikkaa pitää Eetu Laaksonen Mäntsälästä kolmella voitolla, Joonis ja Jona Oksanen ovat seuraavilla sijoilla ennen päätöskisaa. Oulun Miikka Luhta on ajanut vahvaa ensimmäistä kokonaista kauttaan ja pitää neljättä sijaa ennen viikonlopun kotikisaa. Nuortenmestaruussarjassa järjestys on sama. Kaikkiaan luokkaan on osallistunut 22 kuljettajaa

SM-luokassa eli TSM-10:ssä pääkaupunkiseudun Karri Salmela on piikkipaikalla Kalle Lehto ja Joni Minkkinen kannoillaan. Kaksi edelliskisaa voittanut Viljami Kutvonen on ollut kovassa vedossa myös kansainvälisissä kisoissa, joten kilpailun voitosta tullaan näkemään varmasti tiukka taistelu. TSM-10 luokkaan on tähän mennessä ottanut osaa 37 kuljettajaa kolmessa osakilpailussa. TSP-10 luokassa kärkipaikkaa pitää Oulun seudun pienoisautoilijoiden Vesa Yli kahdella osakilpailuvoitolla, Markus Åfelt on toisena kahdella kakkossijalla ja Marko Vähäkuopus kolmantena. Tämän vuoden TSP-10 sarjaan on osallistunut 46 kilpailijaa ennen viimeistä osakilpailua.

TSS-10 ja TSM-10 kilpailut ajetaan lauantaina, TSP-10 -luokan paremmuus ratkaistaan sunnuntaina.

FinTrack Tour IV Oulu 19.-20.3.2016

Kilpailusta lisää: http://rc10.fi/index.php?topic=94980.0

Teksi Vesa Yli

Uusimmat

Lisää aiheesta

Pienoisautoilu