Flat Track 09.09.2019

FIM Flat Track World Cup jatkui Ranskassa

Lasse Kurvisen kisakausi jatkui viikonloppuna Ranskassa. Kuva: Lasse Kurvisen tiedotus

Flat Trackin World Cupin toinen osakilpailu ajettiin lauantaina Ranskassa, Morizessa. Lasse Kurvinen oli ainoana suomalaisena kilpailijana ensimmäisen kilpailun jälkeen pistetilanteessa 12:s. Kilpailussa tavoitteeksi asetettu finaalipaikka toteutui, mutta parannettavaa löytyi jokaiselta osa-alueelta.

Harjoitukset onnistuivat hyvin ja paras kierrosaika oikeutti neljänteen sijaan. Alkueriin lähdettiin tekemään tähän asti parasta kilpailua, vaikka tämä oli vasta neljäs Flat Track -kilpailu koskaan Lasselle, ja aina kilpailut ovat olleet erityyppisissä olosuhteissa.

Alkuerissä startit onnistuivat hienosti ja ensimmäinen pääty oli todella vahvaa ajamista, kahdessa karsintaerässä toinen ja kerran viides sekä kuudes sija. Tiukan pistetilanteen jälkeen Lasse joutui ensimmäisenä Last change -erään, josta tuli hyvällä ajolla selvä voitto.

– Finaali lähti huonosti liikkeelle, startissa kuski ei pysynyt skarppina eikä ajaminen ollut hyvällä tasolla. Tyytyväinen esitykseen ei voi olla, koska oma paras ajaminen ei toteutunut vaan vauhti ja ajotekniikka katosi. Perhe oli kannustamassa kilpailussa ja seuraavaksi mennään kohti Italian osakilpailua, Kurvinen kertoi.

Lopputuloksissa Kurvinen oli yhdeksäs, joka on myös tämänhetkinen sijoitus sarjatilanteessa.

Järjestäjä onnistui tekemään kisasta huipputapahtuman, kun Long Track, eli maaratakuskit ajoivat samassa yhteydessä MM-osakilpailun. Maaradalla Suomea edusti Jesse Mustonen, joka ajoi kauden parhaan tuloksensa ollen seitsemäs.

Teksti: Lasse Kurvisen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Flat Track