Moottoriurheilutapahtumat 17.04.2019

FHRA Auction 2019 – Suuri harrasteajoneuvohuutokauppa American Car Show’ssa

Kuva: American Car Show.

American Car Show´n yhteydessä järjestään harrasteajoneuvohuutokaupan sunnuntaina 21. huhtikuuta. Huutokaupassa on edustettuina museorekisteröityjä sekä vielä projektiasteisia harrasteajoneuvoja.

Tavoitteena on, että jokaiselle löytyisi jotakin. Pidit sitten Amerikan autoista, eurooppalaisista, tuning-autoista, moottoripyöristä tai vaikkapa pappatuntureista. Ajoneuvot ovat esillä koko näyttelyn ajan niille varatulla näyttelyalueella.

Huutokaupan kohteet ovat jo ennakkoon huudettavissa huutokaupat.fi-sivustolla.

Katso kaikki kohteet tästä.

Hyväntekeväisyyskohde Teemu ja Nalle -taulu

Hyväntekeväisyyskohde Teemu ja Nalle -taulu huutokaupataan Lastenklinikoiden kummien hyväksi. Tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kummit ry:lle. American Car Show’n järjestäjät julkistavat näyttelyssä myös laajemman hyväntekeväisyyskampanjan kummit ry:n kanssa.

Teemu ja Nalle -taulu on kopio Netta Tiitisen akryylimaalauksesta. Taulussa Teemu Selänteen nimikirjoitus.

Teemu ja Nalle -taulun kopio Teemu Selänteen nimikirjoituksella huutokaupataan American Car Show’ssa. Kuva: American Car Show.

Hyväntekeväisyyskohde Teemu ja Nalle -taulu.

Kuinka huutokauppa etenee?

Huutokaupan meklari ilmoittaa aina huutokaupan alussa tuotteesta tehdyn korkeimman ennakkotarjouksen sekä onko mahdollisesti internet-alustalla jätetyn tarjouksen taustalla käytetty korotusautomaattia. Korotusautomaatiin jätettyä summan suuruutta ei ilmoiteta.

Huutokauppa käydään ennakkoon ilmoitetuilla korotuksilla siten, että huutokauppa käynnistyy internet-huutokaupassa jätetyllä ennakkotarjouksella. Sen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus korottaa esitettyä tarjousta.

Huomiotavaa on, että myös meklari voi korottaa yleisön esittämää tarjousta aina korotusautomaatiin / ennakkotarjouksena jätettyyn summaan asti.

Huutokaupan päätyttyä meklari ilmoittaa, onko esitetty tarjous hyväksytty vai hylätty myyjän toimesta.

FHRA Auction -harrasteajoneuvohuutokauppa huipentuu live-huutokauppaan American Car Show näyttelyn yhteydessä sunnuntaina 21. huhtikuuta.

Live-huutokauppaa voi seurata katsomosta paikan päällä tai verkon kautta ISTV:n välityksellä.

American Car Show verkossa:

www.fhra.fi

https://www.facebook.com/fhrary

https://www.facebook.com/americancarshow

http://instagram.com/fhrary/

https://www.instagram.com/americancarshow_official/

Teksti: American Car Show -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta