Road Racing 03.03.2017

Felix Nässi Yamahalla Superstock 600 -luokkaan

Felix Nässi kisaa tulevalla kaudella RAM Yamaha Racing -tiimin väreissä. Kuva: Timo Nässi

RAM Racing Yamaha on tehnyt kaudesta 2017 sopimuksen 18-vuotiaan Felix Nässin kanssa. Nässi vahvistaa tiimiä Superstock 600 -luokassa. Nuori ja lahjakas ratamoottoripyöräilijä lähtee SM-kauteen erittäin kilpailukykyisellä Yamaha YZF-R6-pyörällä.

Nuoresta iästään huolimatta Felix Nässi on jo kokenut kilpakuljettaja. Kauden 2014 Moto3-luokan Suomen, Pohjoismaiden sekä Ruotsin mestaruudet voittanut kuljettaja osaa taatusti viedä isompaakin pyörää.

RAM Racing Yamahan tiimipäällikkö Jani Rättö on tyytyväinen saadessaan nuoren ja nopean kuljettajan tiimin. 

– Keväällä yritetään saada mahdollisimman paljon testejä alle, joten uskon Felixin olevan jo alkukaudesta mukana kärkikamppailuissa. Pienempiä pyöriä Felix on vienyt menestyksekkäästi, joten en näe mitään syytä, miksei tulos olisi samaa luokkaa myös Stockeissa. Jos kausi menee suunnitellusti lähdemme SM-kauden jälkeen vielä mittaamaan vauhtia joko IDM- tai BSB-sarjan kilpailuun, Rättö toteaa.

Jani Rättö (vas.) on tyytyväinen saadessaan nuoren lahjakkuuden tiimiinsä. Kuva: Juha Nässi

– Olen tosi tyytyväinen sopimukseen. Janin kokemus STK600-luokasta tulee olemaan suureksi avuksi, kun uuden luokan metkuja opetellaan. Ei tarvitse kaikkea kokeilla vaikeimman kautta, Nässi kuvailee fiiliksiään.

Tiimin kausi starttaa virallisesti Motoparkin endurance-kisalla 13.5 ja ensimmäinen SM-startti on Botniaringillä 26.-28.5.2017. Parhaillaan kauden etenemistä voi seurata RAM Racing Yamahan Facebook-sivuilla.

Teksti: Ram Racing Yamaha Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing