Ralli 27.04.2019

Esapekka Lappi rajusti ulos – “Te olitte erittäin onnekkaita”

Esapekka Lappi selvisi säikähdyksellä. Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

Esapekka Lappi ajoi Argentiinan kahdeksannella erikoiskokeella ulos ja tilanteesta selvittiin vain säikähdyksellä katsojien näkökulmasta.

Argentiinan MM-rallin kahdeksas erikoiskoe päättyi suomalaisen Esapekka Lapin kohdalla ikävästi, kun hän ajoi vaarallisen näköisesti ulos. Itse vaaratilanne ei aiheuttanut Lapille kuin sairaalakäynnin, mutta auton holtiton pomppiminen aiheutti vaarallisen tilanteen ulkokaarteessa olleille katsojille.

Itse kuljettaja otti tilanteeseen myös kantaa ja muistutti katsojia twitterissä: “Me olemme kunnossa, mutta katsojat, muistakaa turvallisuus! Pysykää tarpeeksi kaukana kaarteista! Meidän autot ovat turvallisia, mutta te olitte erittäin onnekkaita!”.

Lappi ja hänen kartanlukijansa Janne Ferm ovat kunnossa, Lappi kirjoitti. Hänen autoa ei kuitenkaan enää saada ajokuntoon ja näin ollen Lappi ei pysty ajamaan Argentiinan osakilpailua loppuun. Seuraava MM-ralli ajetaan viikon päästä viikonloppuna Chilessä. Nähtäväksi jää, ehtiikö Lapin auto kuntoon siihen mennessä vai saako suomalaiskuljettaja Euroopasta seuraavaan osakilpailuun uuden nelipyöräisen.

Teksti: Moottoriurheilu.TV

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli