Ralli 27.07.2017

Esa Ruotsalainen odottaa Vetomies-kilpailun haasteita

Esa Ruotsalainen Kuva: Jarno Saari

Kotimaisen Ralli SM-sarjan yksi kärkinimistä, SM4-luokan pistejohtaja, Esa Ruotsalainen on valmiina starttaamaan Jyväskylän MM-rallin ohessa ajettavaan Vetomies-kilpailuun.

Kilpailijoiden ja yleisön keskuudessa varsin suosituksi muodostunut Vetomies-kilpailu viihdyttää yleisöä perjantai-iltana Harjun kaupunkierikoiskokeella sekä lauantaina viidellä metsäerikoiskokeella.

Esa Ruotsalainen on kerran aiemmin yltänyt Vetomiehessä palkintopallille ja sama tavoite Saarijärven miehellä on tälläkin kertaa.

– Hyvillä mielin odotetaan kisan alkua. Mahtavaa päästä ajamaan pitkästä aikaa ja vieläpä ison yleisön eteen. Viime sunnuntaina ajoimme treeniä ja uskon, että olemme valmiit kilpailun haasteisiin.

– Taso on kova, joten helpolla ei sijoitukset varmasti irtoa. Toivotaan, että tiet kestävät hyvin. Yritetään laulattaa Hondaa parhaamme mukaan, totesi Enni Mälkösen kanssa kilpailuun osallistuva Esa Ruotsalainen.

Vetomiesten reitille kertyy mittaa lähes 100 kilometriä. Maaliin Jyväskylän Paviljongille luokan menestyjät saapuvat lauantai-iltana kello 19.00.

Teksti: Jarno Saari

Maailman hienoin oheisralli tulee jälleen – Vetomiehet vauhdissa Neste Rallissa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli