Ralli 01.10.2017

Esa Ruotsalainen jatkoi mitaliputkeaan

Esa Ruotsalainen otti SM4-luokassa hopeaa. Kuva: Jarno Saari

Ralli SM-sarja päättyi viikonloppuna Lempäälän ympäristössä, jolloin SM4-luokan mitalisijoista kamppailtiin tiivisvauhtisessa kilpailussa. Esa Ruotsalainen saavutti viime vuoden tapaan hopeamitalin, joka varmistui, kun saarijärveläinen Honda-kuljettaja sijoittui viimeisessä osakilpailussa toiseksi.

Päätöskisan voitti tuttu kilpakumppani Joonas Lindroos, joka oli kymmenen erikoiskokeen reitillä 29 sekuntia nopeampi.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen putosivat voittotaistelusta kilpailun jälkimmäisellä puoliskolla. Erityisesti Uskilan kahteen kertaan ajettu erikoiskoe ei sujunut odotetulla tavalla.

– Kisa sujui melko hyvin, eikä nyt kärsitty edellisten kesän kisojen tapaan tekniikkamurheista. Lindroos oli porukan vahvin, joten onnittelut mestaruudesta kilpakumppanille, Esa Ruotsalainen sanaili.

– Viime kaudella olimme monissa ralleissa vauhdillisesti kärjessä, mutta tällä kaudella siihen samaan tasoon ei pystytty. Selkeästi toiseksi nopeimpia silti olimme.

– Mitali on aina positiivinen tulos ja myös suuri palkinto meidän tiimille ja tukijoillemme. Mestaruus oli kiikarissa kauden edetessä, mutta kyllä tähän sijoitukseen täytyy myös olla tyytyväinen, Ruotsalainen kiitteli.

Teksti: Jarno Saari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli