jokamiehenluokka 02.08.2017

Ensi sunnuntaina ajetaan Jokamiehenluokkaa

Someron Säästöpankki JM ajetaan tulevana sunnuntaina SoMuRa:n radalla Someron Keltiäisissä. Kuva: Timo Rinnekari

Salon Urheiluautoilijat ry järjestää tulevana sunnuntaina Someron Säästöpankki JM-kisan. Nyt järjestettävä kilpailu on jo kolmastoista, eli rutiinia ja perinnettä tapahtumalta löytyy.

Kilpailu ajetaan jo käsitteeksi muodostuneella SoMuRa:n radalla Somerolla. Kilpailijoita on ilmoittautunut 138. Luvassa on värikäs ja vauhdikas tapahtuma. Tämänkertainen kisa on kansallinen ja Länsi-Suomen aluemestaruusosakilpailu naistenluokan osalta. Jaossa on myös SoMuRa-cupin pisteitä. Kyseessä on kauden aikana SoMuRalla ajettuihin kilpailuihin osallistuneiden välinen kilpasarja.

Lähtöluettelo muodostuu lähialueiden harrastajista ja toki hyvin onnistuneet järjestelyt ja hienot puitteet tuovat kilpailijoita myös kauempaa.

– Samana viikonloppuna ajetaan yhdeksän Jokamiehenluokan kilpailua. Tämä kertoo autourheilun ja Jokamiehenluokan elinvoimaisuudesta. Laji voi hyvin, toteaa tyytyväisenä kilpailunjohtaja ja Salon Urheiluautoilijat ry:n puheenjohtaja Mika Hurula.

Kilpailussa ajetaan kaikissa luokissa: Nuoret, naiset, seniorit, etuveto-kardaani ja yleinen. Salon Urheiluautoilijat odottavat myös yleisön löytävän Someron Keltiäisiin. Lomat alkavat olla pidetty ja ollaan palaamassa niin sanotusti arkeen.

Kilpailu alkaa Somerolla klo 10.00 ja viimeiset lähdöt alkavat olla maalissa klo 17.00, eli viihdettä riittää koko päiväksi.

Teksti: Timo Rinnekari

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka