Enduro 16.06.2018

Ennakkosuosikki Kärkkäinen piti pintansa Sysmässä

Sanna Kärkkäinen (oikealla) oli ykkönen Sysmässä.

Sanna Kärkkäinen oli lopulta varsin ylivoimainen tänään lauantaina Sysmässä ajetussa naisten enduron Suomen Cupin kauden avauksessa.

Sysmän Moottorikerho isännöi lauantaina 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi enduron juhlakilpailua. Naisten luokassa D oli Kärkkäisen lisäksi mukana koko maamme endurokärki mukaan lukien kaksinkertainen Euroopan mestaruusmitalisti Marita Nyqvist sekä joukkuekilpailun EM-kultamitalistit Jennifer Siekkinen ja Annamaria Karikuusi.

Kärkkäisen voitto tuli aika ylivoimaisesti, sillä toiseksi sijoittunut Jennifer Siekkinen jäi reilut kolme minuuttia. Kolmas oli Marita Nyqvist. Neljänneksi tullut Annamari Karikuusi jäi kolmannesta sijasta kolme sekuntia.

– Kisaan lähtö jännitti, sillä en ole päässyt oikein ajamaan tai tekemään mitään muutakaan viimeisen parin viikon aikana. Ensimmäiselle kierrokselle yritin lähteä vain tekemään mahdollisimman rentoa suoritusta, mutta toki täysillä yrittämään. Yritettyä tuli, muutama tilanne ja sitä rataa, mutta kivaa oli ja kellokin tykkäsi!

– Ensimmäisen pätkän jälkeen johdin lähes kahdella minuutilla. Toisen kierroksen ajoin vain omaa tasaista ajoa, sillä tiesin, ettei minun tarvinnut väkisin puristaa itsestäni kaikkea. Harmittaa, ettei meillä ollut kuin kaksi kierrosta, mutta näin tällä kertaa. Mukavaa oli ja tyytyväinenhän voittoon täytyy olla, iloinen voittaja kertoi kisan jälkeen.

Tulokset

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro