Enduro 20.04.2017

Enduron MM-sarja jatkuu Espanjassa

Eemil Pohjola. Kuva: Jani Hovi

Enduron MM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Espanjan Puerto Lumbrerasissa. Sarja käynnistyi maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Suomessa Päijänteen ympäriajolla. Kytönen Motorsportin miehet ovat hyvissä asetelmissa, kun Antti Hellsten johtaa Enduro GP-luokkaa, Henric Stigell on toisena E2-luokassa, Enduro Junior-luokkaa johtaa Eemil Pohjola ja Enduro Youth-luokassa Hugo Svärd on toisena. MM-sarjan tulokas tiimin kuljettajat siis johtavat kahta luokkaa neljästä.

Avausosakilpailussa Enduro Junior-luokkaa ylivoimaisesti hallinnut Eemil Pohjola tavoittelee luokkavoittoa myös Espanjasta. Ennakkoon Italian Davide Soreca tulee olemaan yksi kovimpia haastajia Pohjolalle.

– Fiilikset ovat hyvät kilpailua ajatellen. Pätkät tulevat varmasti pölyämään paljon viikonlopun aikana, Pohjola kertoi torstaina.

Stigell ja Svärd taistelevat molemmat luokissaan podiumpaikoista. Molemmat ovat avausviikonlopun jälkeen pisteissä toisena, mutta taistelu tulee olemaan kovaa Espanjassa.

Hellsten tehdastiimin väreissä Espanjassa

Enduro GP:n pistejohtaja Antti Hellsten kilpailee Husqvarnan tehdastiimin väreissä Espanjassa, kun hän korvaa loukkaantuneen Matthias Bellinon. Hellstenin sopimus tehdastiimin kanssa on toistaiseksi vain Espanjan kilpailun kattava.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro