Enduro 23.09.2017

Enduron MM-kauden toiseksi viimeinen kisaviikonloppu starttaa tänään – Remes kiinni MM-pronssissa

Eero Remes Kuva: Nita Korhonen

Enduron MM-sarjan kauden seitsemäs ja samalla toiseksi viimeinen kilpailuviikonloppu kaasutellaan tänään ja huomenna Englannin Hawkstone Parkissa.

E1-luokan maailmanmestaruuden kahtena edellisvuotena vienyt Eero Remes on nyt kiinni E2-luokan MM-pronssissa pistein 237. Luokkaa johtaa Espanjan Jamie Garcia 267 pisteellä ja toisena on Iso-Britannian Jamie McCanney pistein 261. Itävallan Pascal Rauchenecker on haalinut 204 pistettä ja on 33 pisteen päässä Remeksestä.

Kytönen Motorsportilta saarivaltioon matkaavat E2-luokassa sijalla seitsemän oleva Henric Stigell ja loukkaantumisten takia sivussa kilpailuista ollut Eemil Pohjola, joka on Enduro Junior -luokassa sijalla 18. Enduro Youth -luokassa sijalla neljä, tasapistein MM-pronssisijaa pitävän Ruy Barbosan kanssa oleva Hugo Svärd joutui jäämään Suomeen kuumeen takia.

Englannin MM-osakilpailuviikonloppu eroaa hieman muista, sillä tänään ajetaan lyhyempien erikoiskokeiden sprint enduro -kilpailu. Endurotesti ajetaan ensin kuusi kertaa ja crossitesti niinikään kuusi kertaa. Sunnuntaina vuorossa on kolme tuntia kestävä cross country -osuus.

Lisätietoa ja MM-pistetilanne: endurogp.org
Livetulospalvelu: www.enduro-live.info

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Enduron MM-sarja jatkuu Englannissa – Kytönen Motorsportin Stigell ja Pohjola viivalle

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro