Enduro 22.04.2019

Enduron kesäkauden avauskilpailu Riihivuoren upeissa maisemissa toukokuussa

Riihivuori Enduro ajetaan hulppeissa maisemissa. Kuva: Riihivuori Enduron tiedotus

Keski-Suomen Moottorikerho järjestää Riihivuori Enduro -kilpailun sunnuntaina 5. toukokuuta. Ensimmäistä kertaa järjestettävän kilpailun kilpailukeskus sijaitsee ykkösluokan paikalla Muuramen Riihivuoren laskettelukeskuksen huipulla.

Enduron kesäkauden avaavan kilpailun varikolta aukeavat huikeat maisemat Päijänteen ylle. Muurame on 15 minuutin ajon päässä Jyväskylästä etelään.

Kilpailussa ajetaan kolmea maastokoetta, joista yksi sijaitsee kilpailukeskuksessa rinnealueella ja kaksi muuta kulkevat lähialueen monipuolisissa enduromaastoissa.

Yhden kierroksen pituus on noin 25 kilometriä. Siirtymät ajetaan pääosin tiellä. C-, D-, V50- ja V60-luokat ajavat aamupäivällä kaksi kierrosta. Iltapäivällä kello 12 tulee A-, B ja V40-luokkien vuoro ajaa kolme kierrosta.

Maastokokeista:
MK 1 / 4 / 7 ajetaan Riihivuoren rinnealueella. Lähtö on kilpailukeskuksessa, joten varikkohenkilökunnan on helppo seurata tätä pätkää. Sisältää pääosin vauhdikkaita rinneosuuksia. Tällä pätkällä poistetaan turhat karstat putkesta ja nautitaan ajosta! Kesto noin 8-10 min. Pätkän maali sijaitsee kilpailukeskuksessa.

MK 2 / 5 / 8 Härkövuori on perinteisempää enduroa metsässä. Maastokoe kulkee Härkövuoren maastossa sisältäen teknisempää kivikkoa sekä ylä- ja alamäkiä. Pätkä haastaa varmasti kovimpiakin kuljettajia, mutta on myös harrastelijoille sopiva koetus! Kesto noin 7-11 minuuttia.

MK 3 / 6 / 9 MP huolto Lämsä on täysin erilainen kuin kilpailun kaksi muuta MK:ta. Lyhyt, noin kuuden minuutin pätkä sisältää pääosin nopeaa ja etenevää hiekkakangasmaastoa.

Varikolle voi tulla yöpymään jo lauantaina ja käydä vaikkapa katsomassa pätkiä. Järjestäjä tarjoaa myös mökkimajoitusta kohtuuhintaan pitkänmatkalaisille. Mökkimajoituksesta yhteys Juha Mutaseen puh. 040 961 7686.

Kilpailukeskuksen osoite: Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

Alustava aikataulu:
Lähtö kello 9:
C, V50, V60 ja D
Kierroksia 2 kpl

Lähtö kello 12:
A, B ja V40
Kierroksia 3 kpl

Lopullinen aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 28.4 kello 23:59. Lisätietoa kilpailusta löytyy Facebook-tapahtumasta nimellä Riihivuori Enduro tai MOTTI-palvelusta.

Ilmoittautuminen: https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/eventEntry/079e7772-f81e-405c-8caf-e20f7b528958/

Teksti: Riihivuori Enduro -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro