Enduro 05.04.2019

Enduron EM-sarja käyntiin Portugalista

Roni Kytönen starttaa alkavaan EM-kauteen Junior E1-luokassa. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron EM-sarja käynnistyy tänä viikonloppuna Portugalissa. Kytönen Motorsportilta kilpailun Junior E1-luokkaan lähtee viime vuoden U21-luokan hallitseva Euroopan mestari Roni Kytönen. Junior E2-luokassa tiimin värejä ylläpitää Roni Salin ja U21-luokassa Juupaluoman veljekset Pyry ja Peetu.

– Vettä tullut aika rajusti tämän päivän, joten kuraa on luvassa. Pätkät on muuten aika nopeita ja selkeitä. Hyvällä fiiliksellä lähden kilpailuun, huomenna vihdoin pääsee ajamaan kilpaa, Kytönen kertoi kilpailun aattona.

– Pätkät ovat todella makeita, selkeitä ja nopeatempoisia. Toivotaan, ettei hirveästi enempää tule vettä, mutta kurakilpailu on kuitenkin tulossa. Hyvillä fiiliksillä kilpailuun! Pyörä ja äijä on iskussa, rentoa ajoa heti alusta saakka, niin eiköhän se siitä, EM-debyyttikilpailussaan oleva Roni Salin kertoi.

– Kurakilpailu on tulossa ja se ei ole minun vahvuuksiani, mutta hyvillä fiiliksillä lähdetään ajamaan, viime kauden U21-luokan EM-kolmonen Peetu Juupaluoma kertoi.

– Pätkät ovat todella hienoja, mutta märkiä. Kuitenkin hyvillä fiiliksillä kilpailuun ja mukava on päästä pienen tauon jälkeen taas ajamaan kilpaa, Salinin tapaan uransa ensimmäisessä EM-kilpailussa mukana oleva Pyry Juupaluoma kertoi.

Portugalissa kilpailu starttaa huomenna Suomen aikaa kello 11.00 ja luvassa on kolme erikoiskoetta, jotka ajetaan päivän aikana kolmeen kertaan.

Teksti: Kytönen Motorsport

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro