Enduro 15.11.2016

Enduro kohtaa automatkailun Caravan Show’ssa

Enduron taidonnäyteitä on luvassa Caravan Show'ssa. Kuva: Marko Vihriä.

Tammikuussa 2017 järjettävät Caravan Show -messut Turun Messukeskuksessa saavat uutta vauhdikasta sisältöä moottoripyörälaji endurosta.

Automatkailutapahtuman yhteyteen rakennetaan muun muassa esteitä sisältävä enduro-rata, missä kilpailevat Suomen parhaat kuljettajat. Esteinä radalla nähdään esimerkiksi tukkeja, autonrenkaita, trukkilavoja ja sähkökaapelikeloja.

13.-15. tammikuuta järjettävässä automatkailutapahtumassa on tarjolla useita ajonäytöksiä päivässä.

– Näissä KTM Freeride E -ajonäytöksissä on mukana kahdesta neljään kuljettajaa yhtä aikaa rinnakkaisilla ratalinjoilla, kertoo Turun Seudun Moottoriurheilijoiden järjestämästä kokonaisuudesta Marko Vihriä.

– Enduro ja erityisesti sen sisarlaji extreme-enduro on moottoripyörän hallintaa vaativa “akrobatialaji”, jossa myös vauhti on merkittävässä roolissa, ja jossa kuljettajat ylittävät ajamalla erilaisia esteitä.

Aikuisille ja lapsille on tarjolla messuilla myös sähkömoottoripyörien kokeilumahdollisuus omalla radallaan.

Caravan Show järjestetään yhdessä SF-Caravan ry:n kanssa. Näyttely esittelee matkailuautoja ja -vaunuja sekä automatkailumahdollisuuksia uuden matkailuvuoden alkajaisiksi. Messuihin liittyy oleellisesti myös SF-Caravan Turku ry:n suuri treffitapahtuma yöpymisineen. Tämän vuoden tapahtumassa esiintyy muun muassa Jorma Kääriäinen.

Uusimmat

Lisää aiheesta