eMotorsports 01.03.2017

eMotorsports SM-sarja 2017 alkaa huhtikuussa

Kuva: Circuit eMotorsports

Vuoden 2017 sarjan osakilpailupäivät on julkaistu ja osallistuminen sarjaan on nyt auki. SM -sarja sisältää 12 virallista osakilpailua. Osakilpailut ajetaan kolmen viikon välein maanantai-iltaisin.

Lisätiedot tästä linkistä. http://www.circuit.fi/emotorsport-sm-sarja.

Sarjassa on jaossa eSports mallin mukaisesti varsin hulppeat palkinnot. Kilpailut ovat selostettuja ja striimataan livenä joten seuraaminenkin on helppoa. Tarkemmat linkit lähetysten seuraamiseen julkistetaan lähempänä sarjan alkua.

eMotorsports sarja on AKK:n arvosarja ja osallistuminen edellyttää kilpailulisenssiä. Jos kujettajalla on voimassa oleva ratatutkinto voi myös tällä osallistua sarjaan. Kisaamaan pääsee, jos käyttäjällä on edellämainitut asiat kunnossa sekä PC-tietokone, ratti, polkimet ja nettiyhteys. Pelin saa ladattua netistä. Tarkempia ohjeita löytyy edellä mainitusta linkistä.

eMotorsports-tutkinnon ja lisenssin suorittaminen onnistuu virtuaalisen autourheilun seuran, IeMA:n (international eMotorsports association) kautta http://www.iema.fi/liity-jaseneksi.

eMotorsport sopii erinomaisesti kaikille. Vuonna 2016 kärkikahinoissa oli niin nettikuskeja kuin perinteistenkin lajien kuljettajia. Kaikki SM-osakilpailut ovat tuomaroituja ja kilpailut ajetaan AKK:n sääntökirjan mukaan.

Teksti: Circuit eMotorsports

Uusimmat

Lisää aiheesta

eMotorsport