Karting 20.06.2016

Elias Seppänen hallitsi kartingin kauden avausta

Elias Seppänen ajoi upeasti koko viikonlopun ajan.

Kartinging SJM-sarjan kauden ensimmäinen osakilpailu ajettiin Kangasalla vaihtelevissa olosuhteissa, ainoa pysyvä tekijä oli kilpailun ehdoton kärkinimi Elias Seppänen, joka hallitsi viikonloppua kelistä riippumatta.

SM-avauksessa nähtiin täysi radallinen kuljettajia.

SM-avauksessa nähtiin täysi radallinen kuljettajia.

Raket-luokassa kilpaileva Elias Seppänen oli täysin ylivoimainen viikonlopun SJM-avauksessa. Molempien päivien voittojen lisäksi nuorukainen oli myös paalulla molempina päivinä, poimien mukaansa täyden 56 pisteen potin.

Osallistujia kauden avauskilpailuun oli ilmoittautunut täysi radallinen, 34 kuljettajaa, joten tiukkaa kilvanajoa oli varmasti tarjolla kaikille. Huolimatta kuljettajien suuresta määrästä, menivät kilpailutapahtumat todella hienosti. Kilpailu oli tiukkaa ja useita ohituksia nähtiin, mutta kilpakaverin kunnioittaminen oli silmin havaittavaa.

Sunnuntain finaalit kruunasi esiin tullut aurinko ja palkintojen jaon jälkeen kotiin lähtikin erittäin tyytyväisiä kuljettajia ja huoltajia. Järjestäjiä ilahdutti monet kiitokset niin ratatapahtumien, kuin oheispalveluiden hoitamisesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa osakilpailua, joka ajetaan heinäkuun alussa Lievestuoreella.

Teksti ja kuvat: Tino Nurmi

Tulokset lauantai: http://www.mylaps.com/en/events/1285308

Tulokset sunnuntai: http://www.mylaps.com/en/events/1283932

Pistetilanne: http://organisation.mylaps.com/championship/view.jsp?id=53842#_ga=1.147713975.1220927572.1430000434

Kartingin junnu-SM vauhtiin

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting