Karting 21.01.2019

Eiristö jatkaa kilpailemista kartingissa

Kaisa Eiristö jatkaa KZ2-luokassa. Kuva: Sportinphoto

Kaisa Eiristön kilpailukausi 2019 lähestyy kovaa vauhtia. Hän jatkaa kartingin parissa ja luokkana pysyy tuttu vaihteellinen KZ2. Tarkoituksenaon ajaa SM-sarja sekä Viron mestaruussarja.

Viime kausi oli Eiristöllä vauhdillisesi hyvä, mutta paljon parannettavaa ja kehitettävää löytyi. Kaudella 2019 keskitytään niiden korjaamiseen.

– Päätimme edelleen jatkaa kartingin parissa, vaikka isoihin autoihin siirtyminen olisi ollut jo pidempään ajankohtaista. Mielestäni kartingilla on edelleen minulle paljon annettavaa ja siksi jatkamme kartingin parissa. Kausi 2019 on kolmas kauteni vaihteellisessa KZ2 luokassa ja vieläkin on paljon opittavaa, niin ajamisessa kuin auton tekniikassa, Eiristö kuvailee.

– Viime kausi oli meille hyvä. Saatiin paljon hyviä onnistumisia, mutta opittiin paljon myös virheistämme. Selkeitä kehityskohteita löytyi menneeltä kaudelta kuten kilpailuiden lähdöt ja ensimmäiset kierrokset, joissa täytyy olla parempi tulevalla kaudella.

Eiristön kilpailukauteen valmistautumista ja tulevia kilpailuita pääsee seuraamaan sosiaalisessa mediassa Facebookissa Kaisa Eiristö Racing ja nettisivuilla www.eiristoracing.com.

Kuva: Sportinphoto.

Kuva: Sportinphoto.

Teksti: Kaisa Eiristö -tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta