Road Racing 03.08.2017

Eemeli Lahti hyvillä fiiliksillä Thruxtoniin

Brands Hatchissa kahdesti pisteille ajanut Eemeli Lahti lähtee Thruxtoniin kamppailemaan kärkisijoista. Kuva: HRP Suzuki

British Supersport -luokassa kilpaileva Eemeli Lahti haastaa brittien kärkikuskit ensi viikonloppuna Thruxtonissa.

Eemeli Lahden kilpailu-urakka brittien Supersport-luokan mestaruussarjassa saa jatkoa, kun vuorossa on BSB-sarjan Thruxtonin osakilpailu. Edellisenä kilpailuviikonloppuna tuplasti pisteille ajanut Lahti lähtee hakemaan Thruxtonista lisätäydennystä pistetililleen.

– Uskon, että kilpailuviikonlopusta tulee edellistä helpompi. Brands Hatchissa kiusannut flunssa on selätetty ja vaikka myös Thruxtonin rata on minulle uusi, on se yksinkertaisempana varmasti helpompi oppia, Lahti pohtii.

– Fiilis on tosi hyvä. Kilpailu tulee varmasti olemaan kovaa, sillä kaikkihan siellä voittaa yrittävät, Lahti toteaa.

12 kilpailuviikonloppua käsittävän BSB-sarjan seitsemäs kilpailuviikonloppu järjestetään Etelä-Englannissa sijaitsevalla Thruxtonin radalla 4.-6.8.2017. Eemeli Lahti osallistuu 777RR HRP Suzuki -tiimin Suzuki GSX-R 600:lla British Supersport -luokkaan. Luokka ajaa viikonlopun aikana kaksi kilpailulähtöä, lauantain 12 kierroksen sprinttikilpailu starttaa klo 19.20 ja sunnuntain täyspitkä 18 kierroksen kilpailu klo 17.40 Suomen aikaa. Molemmat kilpailulähdöt ovat katsottavissa Eurosport Playerilla.

Teksti: HRP Suzuki

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing