Road Racing 20.06.2018

Eeki Kuparinen pikakomennuksella Navarran osakilpailuun

Eeki Kuparinen vaihtaa Motomarket Racingin pyörän TACK Kawasaki -tiimin malliin tulevana viikonloppuna. Kuva: Motomarket Racing Tiedotus

Motomarket Racing kokoonpano sai uusia käänteitä, kun Eeki Kuparinen sai pikakomennuksem Team TACK Kawasaki -tiimiin, jossa hän korvaa tulevan viikonlopun Espanjan ratamoottoripyöräsarjan Navarran osakilpailussa Santiago Barraganin, joka ei pääse osallistumaan kilpailuun.

– Olihan tuo mieluisa uutinen, kun TACK Kawasaki otti lentomatkalla yhteyttä ja pyysi tuuramaan heidän kuljettajaansa, Eeki Kuparinen iloitsee.

– Onneksi noissa Norskin koneissa on WIFI-yhteys, muuten ei tätä ehkä olisi tapahtunut. TACK Kawasaki on erittäin kokenut tiimi ja tiimipäällikkö Ray Mosquera on toiminut aikaisemmin muun muassa  Xavi Foreen ja Kenny Noyesin kanssa, joten eiköhän tässä hyvissä käsissä olla.

Myös tiimipäällikkö Esko Kuparinen on iloinen yllättävästä käänteestä.

– Kyllä tämä on hieno mahdollisuus, Ray on kysynyt kyllä Eekiä jo aikaisemminkin, mutta emme ole päässeet yhteisymmärykseen asioista. Nyt palaset loksahtivat kohdalleen nopeasti ja odotan erittäin mielenkiinnolla tulevaa viikonloppua. Toki vähän harmittaa, kun meilläkin olisi ollut muutama uusi juttu, mutta siirretään ne seuraavaan Aragonin osakilpailuun.

Teksti: Motomarket Racing Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing