Drifting 16.09.2016

Driftingin SM-finaali lauantaina Botniaringillä

Viikonloppuna RADALLE.com tapahtumassa nähdään jälleen kerran upeita suorituksia. Kuva: Teemu honkasalo

RADALLE.com tapahtumassa Botniaringillä 17.9. taputellaan kesän kisakausi komeasti loppuun. Luvassa on Drifting SM-kauden viimeinen osakilpailu, RADALLE.com FDO-sarjan finaali sekä TimeAttackin finaaliosakilpailu.

Kauden aikana on koettu huikeita Time Attack rataennätyksiä sekä tietenkin motorsporttiin kuulivia hektisiä tilanteita. Tänä vuonna Miika Toivonen Lotus Exigellään on näyttänyt suomalaiselle Time Attack -kansalle mitä he tulevat hakemaan.

Toivonen aloitti kauden suoraan Ahveniston radan Unlimited-luokan rataennätyksellä ja jatkoi voittokulkuaan kauden muissa osakilpailuissa. Tekniikkamurheissa hiukan paininut Uhmakas Audi R8 -kuljettaja Sami Sivonen on nyt saanut superautoonsa uudet säädöt ja Sivonen nähdäänkin Botniaringillä uutta intoa täynnä.

Club- ja modified-luokat ovat saaneet runsaasti tänä vuonna uusia tulokkaita, mikä on näkynyt positiivisena piristyksenä eri osakilpailuissa. Rohkeutta ja intoa täynnä olevat tulokkaat ovat tehneet uskomattomia näyttöjä radalla!

Time Attack -kausi huipentuu siis Botniaringin aamupäivässä ja nyt katsotaan kenen ranteet riittävät Suomen Mestaruuteen!

Dirfiting-sarjoissa on myös nähty dramatiikkaa ja huikeaa ajamista. Tuomarin saappaista ratin taakse hypännyt Jukka Kilpinen on ohjastanut Nissaninsa todella upeaan kulmaan. Tämä herrasmies muun muassa voitti Motoparkin Festivaaleilla niin Pro- kuin myös Pro2-luokkien kaaviot sekä lajittelut. Virittäjät ohjelmastakin tuttu tuhannen hevosvoiman ja tuhannen newtonin mies Niko Lahtinen on paininut valitettavien tekniikkaongelmien kanssa, mutta nyt on mies iskussa ja mestaruusnälkä on kova.

Botniaringillä nähdään myös Driftingin Euroopan mestaruuskisoissa toiseksi tullut Juha Pöytälaakso, joka puolustaa tällä hetkellä voimassa olevaa mestaruuttaan. Takavuosien NEZ mestari Janne Veikkanen on myös iskussa, joten arvoisa yleisö viikonlopun tapahtuma on jotain, mitä ei kannata missata!

Botniaringillä kokoontuu siis Suomen parhaimmat sivuluisuttelijat sekä sekunninsadasosia viilaavat ratavirtuoosit. Lisäksi luvassa totta kai omalla autolla radalle -ajovuoroja.

Lisäksi tapahtumassa nähdään komeimmat ja soivimmat rakennetut tuning-autot varikolla. Unohtamatta RADALLE.com BABEja tuomassa tähän loppukesän viikonloppuun aurinkoista piristystä.

Tule paikalle nauttimaan kesän viimeisistä auringonpaisteista kuminkäryssä hevosvoimien laukatessa!

Tapahtuman juontaa ja kilpailut selostaa Harri Kolehmainen sekä Elävä Legenda Jorma Pulkkinen.

Lisätiedot www.RADALLE.com Facebook: RADALLE.com Instagram: radallecom / #radallecom Snapchat: radallecom

Teksti: RADALLE.com Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Drifting