Drifting 25.02.2019

Drifting-kuljettaja Krisse Aalto valmistautuu kauteen 2019

Krisse Aalto on asettanut tulevan kauden tavoitteet entistä korkeammalle. Kuva: Reijo Kärkkäinen

Drifting-radoilta tuttu Kristiina Aalto on aloittanut kauteen 2019 valmistautumisen ajoissa. Kilpa-auton (Toyota Soarer) rakentaminen on täydessä vauhdissa ja auto tulee olemaan tehokkaampi ja kilpailukykyisempi kuin koskaan ennen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tavoitteet on nostettu entistä korkeammalle. Krisse kilpaili ainoana naisena vuoden 2018 SM-sarjassa ja sijoittui sijalle yhdeksän. Hän ajaa Power2Drift -tiimissä myös kaudella 2019.

Drifting on vauhdikas ja näyttävä autourheilulaji, jossa takavetoisia autoja kuljetetaan asvalttiradalla sivuluisussa mahdollisimman suurella nopeudella. Tulevalla kaudella Krisse kilpailee SM-sarjan lisäksi myös joitain kilpailuja ulkomailla. Krissen rallidebyytin voi nähdä tulevana lauantaina Joensuun Itärallissa. Extempore idea ralliin osallistumisesta syntyi päivää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Kartturiksi Krissen kyytiin hyppää Reeta Hämäläinen.

Krisse aloitti vuoden alussa oman YouTube kanavan (Krisse Aalto) ja kanavalla on jo 3871 tilaajaa. Videoilla hän kertoo monipuolisesti driftingistä sekä avaa elämäänsä myös lajin ulkopuolella. Häntä voi YouTuben lisäksi seurata Instagramista @krisseaalto sekä Facebookissa Krisse Aalto – Finnish driftgirl.

Teksti: Krisse Aallon tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Drifting