jokamiehenluokka 10.09.2017

Dalton´s EVK-Team liigavoittoon Ylämyllyllä

Dalton´s EVK-teamin sinivalkoiset ajokit olivat rautaa EVK-liigassa Ylämyllyllä. Kuva: Arto Piiroinen

Joensuun Urheiluautoilijoiden järjestämä jokamiesluokan EVK-liiga oli tänä vuonna erittäin tasainen ja voittaja selvisi vasta viimeisessä lähdössä.

Viime vuoden kilpailun kakkosen Lempäälän UA:n Dalton´s EVK-Teamin kuljettajat hallitsivat parhaiten hermonsa liukkaassa kelissä ja ajoivat niukkaan voittoon. Jättipotti oli lähellä myös Joensuun UA:n Team Veljekset Salolle, mutta kakkossijaan oltiin myös todella tyytyväisiä.

Hyvin koko viikonlopun ajanut Team Botnia koki viimeisessä lähdössä autorikon ja joutui taipumaan kolmanneksi.

– Meidän joukkue teki erittäin tasaista työtä koko kilpailun ajan. Olimme valmistautuneet tänne hyvin ja kalusto sekä miehet olivat valmiita taisteluun. Monena vuonna täällä ollaan oltu lähellä täysosumaa, mutta nyt se sitten tuli. Olin erittäin luottavainen joukkueeseen, kertasi  Dalton´s EVK-Teamin johtaja Jukka Maja tyytyväisenä.

Toinen joensuulaisjoukkue Pula-Aho Racing Team lähti kilpailuun myös voitto mielessä. Finaalin yllättävät autorikot ja ulosajotkin verottivat pistesaalista, joten saldoksi tuli kuudes sija. Edelle ehtivät Oulaisten MK/UA:n Team Puhtoracing  sekä  Team Asfalttikallio Lappajärveltä. Finaalin seitsemänneksi sijoittui Eräpolku Racing Team Lahdesta.

Teksti: Arto Piiroinen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka