Crosskart 04.03.2018

Crosskartien talvimestaruudet jaettu – Koski yllätysmestaruuteen Xtrem-luokassa

Valtteri Koski vei yllättäen talvisarjan mestaruuden. Kuva: NT Producions

Crosskartien FinRX-talvisarja saatiin päätökseen lauantaina Mäntyharjulla. Lähes kaikissa luokissa piste-erot olivat niin pieniä, että mestaruudet olivat joka luokassa avoinna. 

Nuoriso tulee ja jyrää ja juuri se sarjan tarkoitus onkin. #32 Valtteri Koski pesi pöydän konkareiden edessä näytöstyyliin vieden talvisarjan voiton nimiinsä jättäen isänsä #79 Petro Kosken kakkoseksi varmalla otteella. #9 Alexander Shengeliya sijoittui päivän voitolla sarjassa kolmanneksi.

Konsta Saarinen. Kuva: NT Producions

125cc-luokka Saarisen juhlaa

#165 Konsta Saarinen ei antanut minkään häiritä omaa suoritustaan, vaan ajoi tyylipuhtaasti pohjat jokaiselle vedolle ja sinetöi tällä mestaruuden. #169 Aatu Matikainen vei sarjassa toisen tilan ja #171 Rustam Mavedon saalisti kolmannen sijan.

Ilari Sääskilahti. Kuva: NT Producions

Sääskilahti dominoi 85cc-luokassa 

85cc-luokassa ei yritystä puuttunut kuljettajilta, mutta konkarin elkein #15 Ilari Sääskilahti saalisti taas kirkkaimman mitalin. #97 Aleksi Kiikala tuli takaa ja vei toisen sijan varmalla ajolla. #57 Lauri Haloselta ei sitten yritystä puuttunut ja hän ajoikin riskillä joka vedon, ja lopulta kohtalona oli auton hinaus radalta.

Talvisarjan tulokset


Teksti: FinRX

Uusimmat

Lisää aiheesta

Crosskart