Cross Country 26.07.2016

Cross countryn SM-sarjan Sipoon-osakilpailun reittivideo julkaistu

Cross Countryn SM-avaukseen osallistui lähes 650 kilpailijaa. Kuva: Marko Vihriä

Offroad-moottoripyörien cross countryn SM-sarjan kolmas osakilpailu järjestetään Sipoon motocrossrata-alueella lauantaina 6. elokuuta. 24MX SM Cross Country -sarjan promoottori on julkaissut Mäntsälän Enduroseuran ja Sipoon Moottorikerhon isännöimän kilpailun reittiesittelyvideon.

SM-sarjan kolmannen osakilpailun, SM SE-Team Cross Country -kilpailun, keskuksena toimii Sipoon Moottorikerhon hallinnoima motocrossrata-alue osoitteessa Öljytie 618, Sipoo.

SM-osakilpailun kilpailureitti on noin 10 kilometriä pitkä. Reitin alku kulkee motocrossradalla ja muu osa enduropolkua mukaillen. Enduropolun osuuksia on levennetty cross country -kilpailua varten.

Reittivideo on katsottavissa myös SM-sarjan promoottori 81 Media Finlandin YouTube-kanavalla.Reittivideon on kuvannut Sipoon Moottorikerhon Henry Olenius, joka kilpailee pääsääntöisesti enduron SM-sarjassa. Nuorella Oleniuksella on kokemusta myös enduron MM-sarjasta. Olenius tavoittelee cross countryn SM-sarjan kotikilpailussaan sijoitusta kolmen parhaan joukossa. Videolla äänessä on promoottori Marko Vihriä.

Sipoon-kilpailussa A-luokitellut kuljettajat ajavat Suomen mestaruussarjan ja naiset sekä 40- ja 50-vuotiaat veteraanit Suomen Cup -sarjan pisteistä. Nuoret-, V60-, classic-, B-, U20- ja harraste-luokille kyseessä on kansallinen kilpailu.

Sipoon-osakilpailun ilmoittautuminen päättyy tiistaina 26. heinäkuuta kello 23:59.

Kilpailun lisämääräys ja ilmoittautuminen löytyvät Kalkky ry:n nettisivuilta:
http://kalkku.fi/kilpailut.php?id=748

Kattavat kilpailutiedot löytyvät Mäntsälän Enduroseuran nettisivuilta:
www.mens.fi/index.php?sivu=mens-enduro

24MX SM Cross Country -sarjan yhteistyökumppaneina ovat 24MX, Mobius, Nilfisk, Bike & Boat World, Biolan, Blå Band, Bridgestone, Duell, Molitor, Motopalvelu Niemitalo, OFFROADPro, Olvi, Racingbike, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory.

24MX SM Cross Country 3/4 MENS & SiMK
lauantai 6.8.2016
Sipoon motocrossrata-alue, Öljytie 618, Sipoo
www.mens.fi/index.php?sivu=mens-enduro

Mäntsälän Enduroseura ry
www.mens.fi

Sipoon Moottorikerho ry
www.simk.fi

Lisämääräys & ilmoittautuminen (Kalkku ry)
http://kalkku.fi/kilpailut.php?id=748

Reittiesittely
https://youtu.be/b31f0zbXpfc

24MX SM Cross Country

www.facebook.com/SMcrosscountry
www.youtube.com/c/81MediaFinland1
www.smcrosscountry.fi


Teksti: Marko Vihriä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country