Cross Country 05.10.2016

Cross countryn SM-sarjan Säkylän osakilpailun reittivideo julkaistu

Waltteri Koskinen Kuva: Marko VIhriä

Offroad-moottoripyörien cross countryn SM-sarjan neljäs, eli viimeinen osakilpailu järjestetään Säkylän varuskunta-alueella lauantaina 22. lokakuuta. 24MX SM Cross Country -sarjan promoottori on julkaissut Rauman Seudun Moottorikerhon isännöimän kilpailun reittiesittelyvideon.

SM-sarjan neljännen osakilpailun keskuksena toimii Porin prikaatin varuskunta-alue Säkylässä, Säkylä-Huittinen-tien 212 varressa.

SM-osakilpailun kilpailureitti on noin 12 kilometriä pitkä. Reitti on pääosin jouheakulkuista hiekkapohjaista maastoa, mutta mukana myös vaativampia mäki- ja kivikko-osuuksia.

Startti tapahtuu samasta paikasta kuin aiempina vuosina ja reitti noudattelee alkuosioltaan tuttua hiekkakuopan aluetta. Kilpailualue on muutenkin lähes sama kuin aiemmin, mutta reitti ajetaan päinvastaiseen suuntaan. Reitille on myös tehty muutoksia.

Kilpailulauantain käynnistävä naisten Suomen Cupin sekä nuorten, 60-vuotiaiden veteraanien ja classic-pyöräkuljettajien kilpailureitti poikkeaa Suomen mestaruusluokan ja sen kanssa samaan aikaan lähtevien luokkien reitistä. Ensimmäinen ryhmä kiertää muutamat haastavammat ala- ja ylämäet.

Reittiä jäi kuvauspäivänä ajamatta puolivälin paikkeilla kuutisen sataa metriä, koska alueella oli käynnissä puolustusvoimien harjoitus. Lisäksi reittiä levennetään ja raivataan sekä merkataan vielä ennen kilpailua.

Reittivideolla kamera on kiinni sarjapromoottorin kypärässä ja edellä ajaa Rauman Seudun Moottorikerhon osakilpailun ratamestari Ari Peippo.

Säkylän lähtösuora. Kuva: Marko VIhriä

Säkylän lähtösuora. Kuva: Marko VIhriä

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina

Kilpailussa saatetaan päätökseen Suomen mestaruussarjan sekä naisten Suomen Cupin ohella 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien Suomen Cupit. Nuorten, 60-vuotiaiden veteraanien ja classic-pyöräkuljettajien lisäksi kansallisella tasolla kilpaillaan alle 20-vuotiaissa, B-luokassa ja harrasteessa.

Kilpailun aikataulu ja starttiryhmät määritellään ilmoittautumisajan umpeuduttua. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Kalkky ry:n nettisivun kautta www.kalkku.fi ja päättyy perjantaina 7. lokakuuta kello 20:00.

24MX SM Cross Country -sarjan yhteistyökumppaneina ovat 24MX, Mobius, Nilfisk, Bike & Boat World, Biolan, Blå Band, Bridgestone, Duell, Molitor, Motopalvelu Niemitalo, OFFROADPro, Olvi, Racingbike, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory.

24MX SM Cross Country 4/4 RaSMK
lauantai 22.10.2016
Porin prikaatin Säkylän-varuskunta-alue, Säkylä-Huittinen-tien 212 varressa
www.rasmk.fi

Lisämääräys & ilmoittautuminen (Kalkku ry)

Reittiesittely

24MX SM Cross Country
www.facebook.com/SMcrosscountry
www.youtube.com/c/81MediaFinland1
www.smcrosscountry.fi

Teksti:  24MX SM Cross Country Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country