Cross Country 03.04.2019

Cross countryn SM-kausi käynnistyy kuun lopulla – Avauksen ilmoittautumisaikaa jäljellä reilu viikko

Turun Moottorikerhon Miro Lehto (20) on voittanut kaksi edellistä jaossa ollutta SM-titteliä. Kuva: Marko Vihriä.

Offroad-moottoripyörien cross countryn SM-sarjan käynnistää Panssari CC SM X -kilpailu 27. huhtikuuta. Kilpailun ilmoittautumisaikaa on jäljellä enää reilu viikko.

Hattulan Parolannummen varuskunta-alueen maastoissa perinteiseen tapaan ajettava kilpailu on tuttuun tapaan cross country -kauden avaus. Kyseessä on samalla neliosaisen Suomen mestaruussarjan ensimmäinen osakilpailu. Lisäksi Panssari CC:ssä käynnistetään naisten, 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien sekä alle 20-vuotiaiden Suomen Cup -sarjat. Mukana ovat kansallisina luokkina myös nuoret, 60-vuotiaat veteraanit, classic, B ja harraste.

Suomen mestaruussarja kulkee kahden edellisen kauden tapaan nimellä Mobius SM Cross Country. Mobius on amerikkalainen polvi- ja rannetukimerkki, jota tuo maahan Duell.

Kymmenettä kertaa järjestettävään Panssari CC -kilpailuun, eli Panssari CC SM X -kilpailuun voi ilmoittautua Suomen Moottoriliiton Motti-palvelun kautta. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 12. huhtikuuta kello 20:00 eikä jälki-ilmoittautumisia hyväksytä.

Kangasalan Moottorikerhon ja ISDE Tuki Ryhmän isännöimän kilpailun ilmoittautumismaksut ovat 45 euroa luokissa Classic, Naiset, Nuoret sekä V60 ja 60 euroa muissa luokissa. Ajanoton ponderivuokra on 15 euroa.

Jo ilmoittautuneiden nimet löytyvät Kalkun sivuilta. Ne tulevat löytymään myös Motista, kun kaikille ilmoittautuneille on annettu kilpailunumero.

Kilpailun järjestäjä haluaa muistuttaa kilpailijoita lukemaan säännöt Moottoriliiton sivuilta.

Lisätietoa kilpailusta löytyy kilpailun sivustolta.

Teksti: KaMoKe / Panssari CC SM X -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country