Rallicross 14.08.2017

Crazy Mike vaikeuksien jälkeen kolmanneksi Kouvolassa

Crazy Mike. Kuva: Jari Kohonen

Mauri “Crazy Mike” Uuskosken rallicrossin NEZ-sarjan Kouvolan osakilpailu oli täynnä vaikeuksia, joten kolmas tila on siihen nähden hyvä tulos. Lauantain vapaissa harjoituksissa kaikki oli vielä hyvin ja auto toimi loistavasti. Ensimmäisessä alkuerässä meno oli kuitenkin nihkeää ja Crazy Mike oli NEZ2000-luokan neljäs. Toinen erä epäonnistui myös, kun hän oli kuudes.

– Saimme lauantain jälkeen selville, että polttoaine jota käytimme oli viallista. Toisella bensalla auto toimi sunnuntaina paremmin. Olin sunnuntaina kolmannessa erässä kolmas, Crazy Mike totesi.

Se tiesi viitospaikkaa finaaliin takarivistä. Finaalissa Crazy Mike kuitenkin taisteli kolmanneksi, vaikka viimeisellä kahdella kierroksella ilmeni lisää ongelmia.

– Sain aika hyvän lähdön, mutta moottori alkoi käymään huonosti lopussa. Oli työ ja tuska pitää tuo kolmas paikka, hän ilmoitti.

Ero Kouvolassa voittaneeseen Tero Parkkiseen kasvoi kuuteen pisteeseen. Sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan jo ensi viikonvaihteena Tanskan Nysumin radalla. Toisena pisteissä oleva Crazy Mike ei ole kuitenkaan luovuttanut.

– Laitetaan auto kuntoon ja taistellaan loppuun asti.

Teksti: Vesa Rauhala

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross