Rallicross 22.07.2019

Crazy Mike niukasti ulos finaalista – “Kierrosajat ovat hyviä, mutta jään liikaa lähdössä”

Crazy Miken kilpailu Joensuussa ei tuonut finaalipaikkaa. Kuva: Crazy Miken tiedotus.

Mauri “Crazy Mike” Uuskosken rallicrosskilpailu viime lauantaina Joensuussa jäi semifinaaleihin. Neljänneksi semeissä sijoittunut Crazy Mike jäi niukasti ensimmäisenä putoajana pois finaalista.

Sijoitus ei ollut sitä, mitä Crazy Mike haki. Sen sijaan kilpailun toiseksi nopein kierrosaika tarkoittaa, että Peugeot on kilpailukykyisessä kunnossa.

– Kyllä auto pelitti nyt hienosti, mutta tämä etuvetoisen kirous lähdöissä maksaa liikaa. Sitä, minkä lähdössä takamoottori- ja kardaaniautoille jäämme, ei vain tahdo saada matkan varrella kiinni. Ja sekin on ratakohtaista. Tilanne on taas meidän eduksi Hyvinkäällä seuraavassa osakilpailussa, joka onkin kotikisa. Testaamme moottorinsäätäjän kanssa vielä ennen Hyvinkäätä juuri lähtöjä, jos saisimme niihin parannusta, Crazy Mike tilitti FinRX-sarjan Joensuun osakilpailun jälkeen.

Sarjan seuraava kilpailu ajetaan Hyvinkäällä elokuun 25. päivä ja finaali Nokialla syyskuun 21. päivä. Mediapuolella Crazy Mikellä on ollut näkyvyyttä, kun hänen Jaguarinsa oli Vauhdin Maailma -lehden uusimmassa numerossa JJ Lehdon koeajossa.

Teksti: Vesa Rauhala.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross