Rallicross 17.07.2017

Crazy Mike nappasi toisen sijan Latvian NEZ-avauksessa

Mauri "Crazy Mike" Uuskosken rallicrossin NEZ-sarja Latviassa käynnistyi komeasti toisella sijalla. Kuva: Crazy Mike tiedotus

Mauri Uuskosken rallicrossin NEZ-sarja Latviassa alkoi lupaavasti, kun hän ajoi toiseksi. NEZ 2000-luokassa Peugeot 306-autolla kisaava Uuskoski oli ensimmäisen alkuerän seitsemäs, toisessa hän ajoi neljänneksi ja kolmannen alkuerän suoritus riitti toiseen tilaan.

– Olin kokonaistilanteessa alkuerien jälkeen toisena ja lähdin semifinaaliin paalupaikalta. Semifinaalissa osuin radassa olevaan reikään. Meni rengas ja vanne rikki, mutta pääsin jatkamaan finaaliin, Crazy Mike kertoi kilpailun alun kuvioita.

Finaaliin Peugeotin alle laitettiin uudet renkaat. Crazy Mike hiillosti kilpailun voittanutta BMW i20 -ajokilla ajanutta Kristaps Gruntea lupaavasti, mutta ei päässyt ohi.

– Sain tosi hyvän lähdön finaalissakin. Lähdöt onnistuivat hyvin koko kilpailun ajan. Tiukkaa vääntöä se oli, mutta auton moottoriin tuli tekninen vika, eikä se ollut kolmella viimeisellä kierroksella parhaimillaan, Crazy Mike totesi.

Vikakin Peugeotin moottorista löytyi kilpailun jälkeen ja se on täysin kunnossa seuraavassa osakilpailussa. Uuskoski oli tyytyväinen Latvian kilpailun tulokseen.

– Taisteluvoitto, vaikka oltiinkin toisena, Riihimäen Urheiluautoilijoita edustava Uuskoski innostui.

NEZ-sarja jatkuu jo 22.-23.7 Liettuassa.

Teksti: Vesa Rauhala

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross