Rata-ajo 13.09.2017

Bottas jatkaa Mercedeksellä: “Uskon, että meidän parhaat ajat ovat vielä edessä”

Jatkosopimuksen saanut Valtteri Bottas on vakuuttanut Mercedeksen hienoilla otteillaan debyyttikaudellaan huopeanuolen ratissa. Kuva: AMG Petronas / Steve Etherington

Mercedes tiedotti tänään keskiviikkona, että Valtteri Bottas jatkaa tiimin väreissä myös kaudella 2018.

Tälle kaudelle Mercedeksen rattiin Nico Rosbergin tilalle noussut Valtteri Bottas on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Tällä hetkellä MM-pisteissä kolmantena oleva suomalainen on pystynyt vakuuttamaan tiiminsä niin hyvin, että Mercedes haluaa pitää hänet riveissään myös ensi vuonna. Myös Bottaksen ja hänen tiimikaverinsa Lewis Hamiltonin tiedetään tulevan hyvin toimeen keskenään ja Mercedeksellä arvostetaan kaksikon yhteistyötä.

Bottas on noussut tällä kaudella yhdeksän kertaa palkintokorokkeelle ja saavuttanut voitot Venäjän ja Itävallan osakilpailuista. Hän on tällä hetkellä vahvasti kiinni MM-pronssissa, 41 pisteen päässä kärkipaikkaa pitävästä tallitoveristaan.

– On ollut hienoa työskennellä näin ammattimaisen tiimin kanssa. Hyvillä fiiliksillä tulevaan, koska uskon, että meidän parhaat ajat ovat vielä edessä, Bottas toteaa Facebook-sivuillaan.

Viikonloppuna ajetaan MM-sarjan kauden 14:s osakilpailu Singaporessa.

MM-pistetilanne

PTS
1 Lewis Hamilton GBR MERCEDES 238
2 Sebastian Vettel GER FERRARI 235
3 Valtteri Bottas FIN MERCEDES 197
4 Daniel Ricciardo AUS RED BULL RACING TAG HEUER 144
5 Kimi Räikkönen FIN FERRARI 138

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kartingista AKK Driver Academyn kautta maailmalle ponnistanut Valtteri Bottas vieraili sulku-uhan alla olevalla kotiradallaan

Unelmasopimuksen saanut Bottas: Vie aikansa ennen kuin ymmärrän mitä on tapahtunut

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo