Ralli 09.02.2017

BMW Xtreme Rally -sarja jatkuu 11.2.

Juha Metsä-Mattila kirjasi nimiinsä A-juniorien voiton BMW:n takavetoisilla 325i-malleilla ajettavan BMW Xtreme Rally -sarjan avausosakilpailussa. Kuva: Pekka Virtanen

Uudistuneen BMW Xtreme Rally -sarjan toinen osakilpailu kaasutellaan nyt lauantaina 11. helmikuuta Savonlinnassa. Seurahuone-rallissa on mukana 12 BMW-merkkiluokan autokuntaa.

Lauantaina ajettavassa Seurahuone-rallissa on neljä erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 63 kilometriä. Reittijohtaja Arto Ylhävaara kertoo, että reitti on vauhdikas ja tarjoaa itäsuomalaiselle tiestölle tyypilliseen tapaan maukkaita ylityksiä.

BMW Xtreme Rally -sarjaan ilmoittautuneista 14 kuljettajaparista 12 on mukana sarjan toisessa startissa. BMW-luokan kilpailijat ajavat numeroilla 65–76 ja lähtevät matkaan suunnilleen sarjan avanneen Rengon JM-Putki -rallin käännetyssä paremmuusjärjestyksessä.

Yleiskilpailun voittoon sarja-avauksessa ajoi Veli-Matti Havelin. A-juniorit voittanut uusi sarjapromoottori Juha Metsä-Mattila oli yleiskilpailussa Sami Laurilan jälkeen kolmas. B-juniorit voittanut Joni Keskinen sijoittui Rengossa yleiskilpailussa kuudenneksi.

Rengon ja Savonlinnan osakilpailujen jälkeen BMW Xtreme Rally -sarjassa ajetaan talvella vielä Porvoon Hankiralli 4.3. Kuudesta osakilpailusta muodostuvan BMW-rallisarjan kesäkilpailut ajetaan Salossa 13.5., Seinäjoella 2.–3.9. ja Naantalissa 7.10.

Lisätietoa BMW Xtreme Rally -sarjasta:

www.xtremerally.fi (vielä hiukan työn alla)
facebook.com/bmwxtremerally

Teksti: Pekka Virtanen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli